Niedziela była tragicznym dniem, w wypadkach drogowych zginęło 16 osób.
Czy oby ciągłe zmiany przepisów na bardziej restrykcyjne to dobra droga?
Czy ktoś pamięta, kiedy za drobne wykroczenie za kółkiem został pouczony a nie ukarany mandatem?
anakin napisał(a):baunty napisał(a):Czy ktoś pamięta, kiedy za drobne wykroczenie za kółkiem został pouczony a nie ukarany mandatem?
Bywały onegdaj takie czasy, ale nie spodziewałbym się ich szybkiego powrotu.
baunty napisał(a):Czy oby ciągłe zmiany przepisów na bardziej restrykcyjne to dobra droga?
Czy ktoś pamięta, kiedy za drobne wykroczenie za kółkiem został pouczony a nie ukarany mandatem?
jackuc napisał(a):chciałbym, aby również typy takie jak Frog itp były również karane, szybko i sprawnie, bez biegłych, spraw ciagnących się miesiącami itp Nie wiem jak się skończyła tamta sprawa, ale dla mnie to była porażka systemu, kiedy zastanawiali się czy stworzył zagorożenie a jeśli tak to komu z imienia i nazwiska itp
baunty napisał(a):Niedziela była tragicznym dniem, w wypadkach drogowych zginęło 16 osób.
Czy oby ciągłe zmiany przepisów na bardziej restrykcyjne to dobra droga?
matufa napisał(a):jak już jesteśmy w 2015 r chcę zaprezentować mój filmik
matufa napisał(a):Kevlar napisał(a):Takich pacanów powinno się eliminować z dróg na zawsze zabierając uprawnienia.
całkowicie popieram
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi