Michał233 napisał(a):W Czechach to lepiej jechać wolniej i jeśli jest ograniczenie to jechać zgodnie z przepisami. Po co robić sobie problemy z czeską policją? A chciałem się Was zapytać, tak już trochę obok tematu: znacie może na Androida jakieś systemy, z których będę się mógł dowiedzieć, gdzie jest stacja itd? Najlepiej, offline. Wiem, że może mało takich jest ale jednak.
Offline to raczej nie znajdziesz bo skąd i na jakiej zasadzie miało by to działać, ja z doświadczenia zeszłorocznego używałem Yanosika, jadąc znaną trasą CZ.A.SLO, na głównej drodze ktoś musiał też z Yanosikiem jechać bo jakieś tam powiadomienia były. Co prawda Yanosik podaje że tam nie działa, ale nie działa tylko mapa, czyli przełączając na nawigację zawsze będziemy w szczerym polu, jednak powiadomienia działają już OK, zeszłego roku miałem kartę lebara, gdzie za 10zł było kilkaset mb internetu, a tego roku za podobne pieniądze są pakiety internetowe w ramach UE.
A wracając do offline w zależności jaką masz nawigację to poszukaj w necie punktów poi, które informują o miejscach kontroli, jednak jak dla mnie mija się to z celem bo nawigacja później co chwilę uwaga możliwa kontrola. po którymś tam razie gdy jej nie ma nie zwraca się już na to uwagi:)