Bocian napisał(a):Dlatego mówię, że nie o kasę tylko o wynik bo kasy z tego nie ma żadnej dla policji
No znam , znam temat, przeca nie raz gadaliśmy
Pozdrav.
Dla budżetu kasa...o tej mówiłem...
Bocian napisał(a):Dlatego mówię, że nie o kasę tylko o wynik bo kasy z tego nie ma żadnej dla policji
Pozdrav.
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Bocian napisał(a):Dlatego mówię, że nie o kasę tylko o wynik bo kasy z tego nie ma żadnej dla policji
Pozdrav.
Dla budżetu kasa...o tej mówiłem...
No Czyli dla nas wszystkich
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Jest zgoda (jak mawiał klasyk)...ale dlaczego k... z mojej kieszeni
Z Twojej do mojej a potem ja stawiam gorzałę i sie wyrównuje
Bocian napisał(a):To dobry pomysł
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Chca- ... aid=114624
arkona napisał(a):Bocian napisał(a):To dobry pomysł
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Chca- ... aid=114624
Biedniejsi mieszkańcy wrócą zapewne do furmanek jakie to będzie ekologiczne.
jara napisał(a):lechocz napisał(a):Pomysł zaczerpnięty od Niemców, tzw. strefy "Umweltzone".
Wg. doniesień medialnych, podobno dało to oczekiwany efekt.
Finansowy na pewno. Ta cała ochrona środowiska i ekologia działa na zasadzie: jak zapłacisz, to możesz truć.
Bocian napisał(a):jara napisał(a):lechocz napisał(a):Pomysł zaczerpnięty od Niemców, tzw. strefy "Umweltzone".
Finansowy na pewno. Ta cała ochrona środowiska i ekologia działa na zasadzie: jak zapłacisz, to możesz truć.
Czyli tu jakby to miało działać? Zapłacisz i wjedziesz?
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):lechocz napisał(a):Pomysł zaczerpnięty od Niemców, tzw. strefy "Umweltzone".
Czyli tu jakby to miało działać? Zapłacisz i wjedziesz?
W Berlinie tak zrobiłem. I to ich autem.
jara napisał(a):lechocz napisał(a):Pomysł zaczerpnięty od Niemców, tzw. strefy "Umweltzone".
Przed wyjazdem zamówiłem taką zieloną czwórkę. Przysłali mi, nakleiłem jak winietę i naprzód.