slapol napisał(a):Rysio napisał(a):... Że tak zapytam kto ostatnimi czasy został pouczony w związku z przekroczeniem prędkości ... ?
JA...mandatem 100 zeta
slapol napisał(a):slapol napisał(a):Rysio napisał(a):... Że tak zapytam kto ostatnimi czasy został pouczony w związku z przekroczeniem prędkości ... ?
JA...mandatem 100 zeta
Wszystkie takie "pouczenia" spotkały mnie w ciemnej d.... czyli 100 m od znaku początku/końca obszaru zabudowanego
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):slapol napisał(a):Rysio napisał(a):... Że tak zapytam kto ostatnimi czasy został pouczony w związku z przekroczeniem prędkości ... ?
JA...mandatem 100 zeta
Wszystkie takie "pouczenia" spotkały mnie w ciemnej d.... czyli 100 m od znaku początku/końca obszaru zabudowanego
Czyli zgodnie z przepisem
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Tak... walenia ludzi na kasę ... a Ciebie pouczono w centrum miejscowości przy szkole podstawowej ...czy też w krzaczorach
Oczywiście na drodze osiedlowej przy przedszkolu i żłobku
jara napisał(a):slapol napisał(a):Rysio napisał(a):... Że tak zapytam kto ostatnimi czasy został pouczony w związku z przekroczeniem prędkości ... ?
JA...mandatem 100 zeta
200
slapol napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Tak... walenia ludzi na kasę ... a Ciebie pouczono w centrum miejscowości przy szkole podstawowej ...czy też w krzaczorach
No to przegiąłeś i należało Ci się...pouczenie
Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Bocian napisał(a):slapol napisał(a):Tak... walenia ludzi na kasę ... a Ciebie pouczono w centrum miejscowości przy szkole podstawowej ...czy też w krzaczorach
No to przegiąłeś i należało Ci się...pouczenie
Przekroczyłem prędkość o 10%. Zamiast 20 jechałem 22 na godzinę
A tu mocny Grzesio
http://moto.onet.pl/nadrogach/grzesiu-c ... obil/cgttp
Bocian napisał(a):Jeśli już to o wynik a nie o kasę
Slapol może ci Cię zatrzymywali?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi