Bocian napisał(a):lechocz napisał(a):A to pierwsze, w stosunku do Twojej osoby, jak najbardziej, od czasu kiedy to w innym wątku narzuciłeś mi swoją, pokrętną, chorą i idiotyczną interpretację moich słów, szanowny Kolego "BOCIAN".
Przyhamuj panie
niekrawężniku bo nie masz tu przed sobą wystraszonego pomocnika dzielnicowego którego możesz w swoim mniemaniu mieszać z błotem, z uwagi na staż służby i niby doświadczenie.
Kolegów poszukaj sobie wokół siebie, może pozostali ci jacyś z jednostki, choć nie sądzę.
W tym temacie EOT.
A co, czyżbyś zmienił swoje zdanie, Szanowny Kolego Forumowy "BOCIAN" i wycofujesz się z tejże interpretacji mojej wypowiedzi, w której zarzuciłeś mi zupełnie inny sens moich słów, zgodny z przyjętą przez Ciebie logiką?
Tak interpretując, czyjeś, w tym przypadku akurat moje, słowa jak to zrobiłeś Ty, mój Szanowny KOLEGO FORUMOWY "BOCIAN", można wmówić wszystko i wszystkim, bez względu na to co kto inny napisze lub powie.
I przynajmniej jak dla mnie jest to: pokrętne, chore i idiotyczne, Panie Dzielnicowy, który w dodatku uważa, że ma zawsze rację.
A tak na marginesie. Skąd takie stwierdzenie z Twojej strony Szanowny KOLEGO FORUMOWY "BOCIAN", "...nie masz tu przed sobą wystraszonego pomocnika dzielnicowego..."?
Czyżbyś znowu swoim zwyczajem, odnalazł w moich poprzednich wpisach, jakąś groźbę, skierowaną pod Twoim adresem, pisząc o "...wystraszonym pomocniku dzielnicowego...".
Zapewniam Cię Szanowny KOLEGO FORUMOWY "BOCIAN", że nigdy, ale to przenigdy, nie używałem wobec nikogo ŻADNYCH GRÓŹB, więc proszę, w swej łaskawości, nic takiego mi nie zarzucać. OK?
Tak samo zresztą nigdy nie mieszam nikogo z błotem.
W tym miejscu powtórzę się po raz kolejny: wyrażam jedynie swoją opinię, bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie.
Z infantylnym pozdrowieniem.