JackDaniels;) napisał(a):Miałem ostatnio dziwnie pouczającą rozmowę z dwoma stróżami prawa, niestety poziom ich rozumowania i znajomości kodeksu drogowego pozostawiał wiele do życzenia, po wysłuchaniu 30 minutowego wykładu z bananem na twarzy, postanowiłem grzecznie słuchać, nie przeszkadzać w monologu i nie wkładać kija do mrowiska
hrupek666 napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Miałem ostatnio dziwnie pouczającą rozmowę z dwoma stróżami prawa, niestety poziom ich rozumowania i znajomości kodeksu drogowego pozostawiał wiele do życzenia, po wysłuchaniu 30 minutowego wykładu z bananem na twarzy, postanowiłem grzecznie słuchać, nie przeszkadzać w monologu i nie wkładać kija do mrowiska
Chcesz o tym porozmawiać
Opowiedz mi o tym
ołowiany napisał(a):Najczęściej takie działania podejmują osoby z niską samooceną...
weldon napisał(a):ołowiany napisał(a):Najczęściej takie działania podejmują osoby z niską samooceną...
Albo z małą mocą silnika
Ja lubię puścić takiego i siadam mu na zderzaku.
Niezły ubaw, tym bardziej, że w moim przypadku to on ten zderzak widzi w swoim wstecznym lusterku
magg5 napisał(a):
Osoby, które piszą tutaj o siadaniu na zderzaku/umyślnym hamowaniu utwierdzają mnie w przekonaniu, że Polacy nie potrafią jeździć po autostradach. Każdy może na forum świetnie się bawić, opisując jak to podjeżdża wolniej jadące auto, które to te parę sekund za długo spędziło na lewym pasie, lub jak to hamujemy, żeby okazać swoje nerwy. Warto jednak pamiętać, że jedna taka pozornie zabawna sytuacja za dużo i można się pożegnać z kręgosłupem, a wtedy podejrzewam, że nikomu nie będzie do śmiechu.
weldon napisał(a):ołowiany napisał(a):Najczęściej takie działania podejmują osoby z niską samooceną...
Albo z małą mocą silnika
Ja lubię puścić takiego i siadam mu na zderzaku.
Niezły ubaw, tym bardziej, że w moim przypadku to on ten zderzak widzi w swoim wstecznym lusterku
jara napisał(a): Żebym się zachował kulturalnie i nie pokazał Ci swojego zderzaka.
ołowiany napisał(a): weldon, albo ja nie rozumiem Twojego wpisu, albo Ty nie zrozumiałeś mojego.
weldon napisał(a):Jeszcze nie wynaleźli takiego TIRa, żeby zobaczył w lusterku samochód, który mu na zderzaku jedzie.
W życiu byś się nie zorientował że tam jestem [/color]
weldon napisał(a):Skoro jest niebezpiecznie na drogach, to dlatego, że jesteśmy kiepskimi kierowcami - bez wyjątku [/color]
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi