Calapula napisał(a):lechocz napisał(a):[
Pozdrowienia i oby trąba Twojego słonie nie trafiła w kaktusy!
I vice versa.
Znaczy się, z wzajemnością.
lechocz napisał(a):...
Bo, jak gdzieś kiedyś czytałem, oni tolerują jakiś tam poziom alkoholu, jeżeli nic się nie stało lecz w razie jakiegoś zdarzenia nie ma zmiłuj się i jest to znacząca okoliczność obciążająca....
Zdenek35 napisał(a):Jazda z nadmierną prędkością = śmierć
Jada zbyt wolna prowadząca do ograniczenia płynności ruchu >> generuje >> jazdę z nadmierną prędkością wśród innych kierowców.
Wniosek: I tak źle i tak niedobrze
atolek napisał(a):Calapula napisał(a): czasem się zdarza , że bardzo się spieszę. Szarżuje bo co mam robić?
-co zrobić..?
-PRZESTAĆ się "bardzo spieszyć".
weldon napisał(a):http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/80-km-h-lewym-pasem-wyprzedzajace-sie-tiry-blokuja-autostrade,425218.html
ART74 napisał(a):A moje zdanie niestety takie że najgorsi kierowcy to ci którzy nie zważają na innych tylko na swoje zużycie paliwa , i ruszając ze skrzyżowania czy też przy wyprzedzaniu nie przyspieszają energicznie tylko ekonomicznie i do tego jeżdżą środkiem lub na autostradzie jeżdżą lewym pasem , bo niewiedzą że do jazdy jest prawy a lewy do wyprzedzania.
ART74 napisał(a):A moje zdanie niestety takie że najgorsi kierowcy to ci którzy nie zważają na innych tylko na swoje zużycie paliwa , i ruszając ze skrzyżowania czy też przy wyprzedzaniu nie przyspieszają energicznie tylko ekonomicznie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi