Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki, Gdańsk to jeszcze nie w pełnym rozumieniu bałtyk. Wiem bo często zmuszony jestem jeździć do Gdańska, i owszem w tygodniu gdy nie ma wakacji czy weekendy zimne to może i zajedzie łamiąc przepisy. Weekend majowy do Dąbek 12h - powrót prawie 14, weekend czerwcowy córka jechała do Ostrowa 11h powrót blisko10. Ja po tym wekendzie w czwartek 7h z postojem na kawę. Pozdrawiam.
Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
Przemasss napisał(a): Nie za bardzo rozumiem czemu ludzie tu przyjeżdżają wydawać swoje pieniądze, ale oczywiście nie oceniam. Co więcej, u nas potrafi być 26 stopni a 12 km na północ na plaży 19.
Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
obiadek napisał(a):Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
Żadne bajki Kraków Gdańsk 5h, fakt wyjechalem o 5 rano i żadnych korków po drodze a dystans można pokonać bez tankowania
joajer napisał(a):obiadek napisał(a):Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
Żadne bajki Kraków Gdańsk 5h, fakt wyjechalem o 5 rano i żadnych korków po drodze a dystans można pokonać bez tankowania
A do tego A1 jeszcze nie gotowa. Jak będzie, myślę za rok w całości to i w 4h da radę...
W sprzyjających warunkach
walp napisał(a):joajer napisał(a):obiadek napisał(a):Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
A do tego A1 jeszcze nie gotowa. Jak będzie, myślę za rok w całości to i w 4h da radę...
W sprzyjających warunkach
W sprzyjających warunkach, to myślę, że 3,5h max.Tuti napisał(a):Jak słyszę 5h że Śląska nad Bałtyk to mnie krew zalewa na takie bajki,
A każdy jeszcze będzie się zaklinał, że jechał przepisowo.
Mariusz_M napisał(a):(...) nie wierzę, że te 10-15km/h szybciej (na autostradzie) niż obowiązujący limit to taki duży problem.
walp napisał(a):P.S.
Ponieważ jest to OT w tym wątku, nie będę wklejał wykresów. Poproszę moderatora o wykasowanie bądź przeniesienie do właściwego wątku.
Hagen napisał(a):Dzisiaj na obwodnicy Brna 2 polslcy kierowcy spowodowali karambol na 8 aut, rejestracje BIA
Korek na 8 kilometrow, bo jechali na zdarzakach Czechow i nie wyhamowali
Nikt nie byl ranny, jedyny plus
W Czechach naprawde bardzo duzo kierowcow z Polski jedzie lamiac przepisy demonstracyjnie i calkowicie lekcewazac bezpieczenstwo swoje i innych
Jazda na zderzaku to niestety norma, tak samo jak przekraczanie predkosci o 30-40 km powyzej dozwolonej
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi