boboo napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam, to piotrulex ma Cię w ignorowanych, czyli nie widzi Twoich postów.
Daruj więc sobie, bo odpowiedzi raczej się nie doczekasz.
Pamiętam, ale liczę, że ciekawość ludzka bywa silna
bluesman napisał(a):boboo napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam, to piotrulex ma Cię w ignorowanych, czyli nie widzi Twoich postów.
Daruj więc sobie, bo odpowiedzi raczej się nie doczekasz.
Pamiętam, ale liczę, że ciekawość ludzka bywa silna
jan ostrzycki napisał(a):Porządek na drogach w Austrii naprawdę mi imponuje.
pawel_nowy napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):Porządek na drogach w Austrii naprawdę mi imponuje.
Szczególnie kultura i zachowanie na drodze naszych rodaków. Jadą tak jakby im się nagle wszystkie PORD przypomniały.
jan ostrzycki napisał(a):Porządek na drogach w Austrii naprawdę mi imponuje. Jak jest ograniczenie do 30 - wszyscy jadą 30, jak znak końca parkingu nikt nie wysunie zderzaka poza słupek, i takie tam...
jan ostrzycki napisał(a):Człowiek wraca do PL i trafia do dziczy pełnej ludożerców za kierownicą.
W ramach wolnego czasu przeglądam nierzadko na YouTube filmiki z serii "StopCham, Kto co dał prawo jazdy itp."Rysio napisał(a):Przepisy to jedno a kultura to drugie
sito_zabrze napisał(a):Ja ostatnio widzę na głownych Śląskich szlakach czyli A4 i DTŚ ze ci co jadą caly czas środkowym pasem mają zazwyczaj telefon w ręku.... niestety nie dzwonią, tylko piszą sms lub przeglądają FB itp
boboo napisał(a):W ramach wolnego czasu przeglądam nierzadko na YouTube filmiki z serii "StopCham, Kto co dał prawo jazdy itp."
To tylko moje prywatne zdanie:
W sporej części tych klipów filmujący nie tylko prezentuje zachowanie "Chama" ale również swoje, nie wiem czy nie bardziej chamskie.
Może to będzie złe porównanie, ale tak mi się kojarzy:
gdy dasz prostakowi mundur/stanowisko aż siądziesz ze zdziwienia jak człowiek może się zmienić, gdy poczuje trochę "władzy";
i plotąc dalej:
gdy dasz prostakowi pierwszeństwo przejazdu...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi