Sąsiad do mnie:
- ty zimą ręcznego używasz (jeszcze jak miałem Ulysse z automatem)?!?
- no, bo mi to auto zjedzie na D a na P nie zostawiam, bo za ciężkie...
- a jak ci przymarznie?
- sąsiad, nie używany organ zanika, ja tam macham wajhą
Pääkäyttäjä napisał(a):Zaciąganie ręcznego - zwłaszcza zimą - to zło... Może w tej bawarce miał automat i... no cóż
bluesman napisał(a):a nic po prostu ciekawość
piotrulex napisał(a):Teraz w nowych autach coraz częściej jest elektryczny. Ja jeżdżę z aktywnym auto holdem i dla mnie to super wygodne. Minus to niemożność ruszenia z otwartymi drzwiami i przy uaktywnieniu włączone światła stop. Czasem aby wjechać np w wyższą trawę trzeba m.in. to wyłączyć
Pääkäyttäjä napisał(a):bluesman napisał(a):a nic po prostu ciekawość
OK W mojej branży mówi się, żeby nie przyznawać się, że jest się (tfu!) informatykiem bo potem grzebiesz w czyimś laptopie lub pececie. A potem czyjś problem staje się moim problemem Choć drugi sąsiad długo nie wiedział, czym się zajmuję i był mega zdziwiony, że ogarniam samochody z tabletu, laptopa i telefonu Rzuciłem mu na odchodne, że to automotive to pochodna pracy dla industry 4.0 - chyba do dzisiaj to trawipiotrulex napisał(a):Teraz w nowych autach coraz częściej jest elektryczny. Ja jeżdżę z aktywnym auto holdem i dla mnie to super wygodne. Minus to niemożność ruszenia z otwartymi drzwiami i przy uaktywnieniu włączone światła stop. Czasem aby wjechać np w wyższą trawę trzeba m.in. to wyłączyć
Prawie wszystko da się wyłączyć lub zmodyfikować
bluesman napisał(a):strasznie jestem ciekaw dzielności Ignasia przy oblodzeniu i śniegu bo jeszcze nie miałem okazji na poważnie go przetestować w trasie ca 700km spalanie wyszło 4,4 benzyna 1,2 silnik 90km
bluesman napisał(a):Syn jest programistą tzw "wysokiego poziomu" ale komputera nie umie naprawić Informatyk porównując do ... to jest określenie jak w przepisie UPoRD, nie dostosowanie prędkości do warunków jazdy
Pääkäyttäjä napisał(a):Masz 4x4?bluesman napisał(a):Syn jest programistą tzw "wysokiego poziomu" ale komputera nie umie naprawić Informatyk porównując do ... to jest określenie jak w przepisie UPoRD, nie dostosowanie prędkości do warunków jazdy
Heheheheheh i jakie jest potem zdziwienie, że "no jak to tak - przecież pracujesz z komputerami"
bluesman napisał(a):Ciekawe jaką miał rejestrację https://www.poboczem.pl/video,vId,2597408
bluesman napisał(a):Ciekawe jaką miał rejestrację https://www.poboczem.pl/video,vId,2597408
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi