weldon napisał(a):Ciekawe czego słuchał ten Niemiec
[/color]
Raul73 napisał(a):jackuc napisał(a): No przecież bądź pan człowiekiem, czemu mi pan zwraca uwagę, nie ma gdzie stanąć, przecież nie będę szła 100m bo mi się spieszy ..
Zrozum: dla niej to jest pół godziny na wyjechanie z parkingu, kolejne pół godziny na poszukanie odpowiedniego miejsca (co najmniej na długość TIR-a z naczepą), jeszcze pół godziny na zaparkowanie plus konieczność kupienia 2 lusterek i zderzaka!
Na temat kobiet za kółkiem to można by napisać wielotomowe dzieło!!
Ile byśmy nie narzekali, to i tak nie zmienimy faktów, że 9 na 10 z nich po prostu się do kierownicy nie nadaje!
ita napisał(a): no po prostu nie wierzę
Raul73 napisał(a):Ile byśmy nie narzekali, to i tak nie zmienimy faktów, że 9 na 10 z nich po prostu się do kierownicy nie nadaje!
jara napisał(a):Wątek jest o kulturze jazdy, a kobietom zarzuca się tu brak umiejętności. Ja na drodze nie rozgraniczam. Kierowca to kierowca.
jara napisał(a):
Z Ramstein to on mógł najwyżej być, i to nie wiadomo, czy nie Jankes , a słuchał pewnie Rammstein
jara napisał(a):Wątek jest o kulturze jazdy, a kobietom zarzuca się tu brak umiejętności. Ja na drodze nie rozgraniczam. Kierowca to kierowca.
anakin napisał(a):Pitolisz kolego....
Znam laski, które jeżdżą tak, że gdyby niektórzy faceci mieli więcej honoru, to by se kazali j....obciąć ze wstydu.
Raul73 napisał(a):jackuc napisał(a):W Polsce też wiele osób nie raczy włączyć kierunku zjeżdżając z ronda, bo po co ....
Za to wjechać na rondo z włączonym lewym to już wielu potrafi
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi