endryu napisał(a):Garo&Justa zdaj relację jak użytkowanie (spalanie [przy danych prędkościach], elastyczność, itd.) podróżując kijanką.
Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
greenrs napisał(a):Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
Zadziwia mnie skłonność niektórych do takich zwierzeń
Sam nie wiem czy to zwykły infantylizm czy już głupota?
Żałuję, że na podstawie takich wpisów policja nie może nakładać mandatów.
toomas napisał(a):greenrs napisał(a):Garo&Justa napisał(a):W drodze nad morze trochę się nam śpieszyło więc z Wro do prawie Leszna ekspresówka i 160 cały czas
Zadziwia mnie skłonność niektórych do takich zwierzeń
Sam nie wiem czy to zwykły infantylizm czy już głupota?
Żałuję, że na podstawie takich wpisów policja nie może nakładać mandatów.
Bo u nas łamanie przepisów to niejako sport narodowy
greenrs napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Jeżeli nie ma ograniczenia to tez nie wolno trochę szybciej jechać?
A gdzie nie ma ograniczenia?
KrzysTurbo napisał(a):greenrs napisał(a):KrzysTurbo napisał(a):Jeżeli nie ma ograniczenia to tez nie wolno trochę szybciej jechać?
A gdzie nie ma ograniczenia?
W Niemczech na przykład.Chociaz tez już mniej takich odcinków.
KrzysTurbo napisał(a):Czy ja pisałem o jakiejś konkretnej osobie???
I o drodze z Wrocławia do Leszna?
Garo&Justa napisał(a):Do wcześniej piszących i zbulwesowanych...
Ekspresowa na Leszno bije jakością i pasami awaryjnymi autostradę A4 od Wro w stronę Niemiec. Na A4 można 140 A na wypasionej ekspresowce 120...
I wychodzi że prawie wszyscy jadący ekspresowka są według niektórych tu piszących debilami bo mało kto jedzie choćby 130 kmh...
A na niebezpiecznej A4 którą z racji pracy użytkuje codziennie, ludzie mkną po 180 i jakoś im nikt nie pisze takich farmazonow.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi