napisał(a) fly » 02.03.2018 22:15
Cze!
Nie chciałeś dyskutować ...a jednak dyskutujesz.
Wymusiłeś na kierowcy będącym z tyły aby się cofną, a nie to on zrobił Ci miejsce i dał Ci znak ...no nie wiem... migną światłami (co akurat mogło by być źle odczytane) machną ręką przez odtwarte okno. Nie, Ty po prostu chamsko zacząłeś cofać-przecież nic nie ryzykowałeś-to kierowca z tyłu jakby coś płaci. Jeśli nie chciał Ci ustąpić...możecie sobie uścisnąć dłonie. Tak jak możesz sobie uścisnąć dłonie z
bluesman -em i ...temu tam no ...co lata ze słownikiem ....nieważne.
Pewnie nie pamiętasz jak nazwałeś tego kierowcę z tyłu...
Zakładasz iż jestem w jakichś tam 20 % ...
jestem w tych statystykach, które mówią o kierowcach którzy nie zostali ukarani mandatem karnym od 95r (chociaż dwa razy mandat otrzymałem-został anulowany w obu przypadkach, i był za parkowanie na posesji prywatnej).
...i tak 95-do 98 podejrzewam iż nie więcej niż 15.000km, potem już 45-60.000 do 2005 (w tym motor), a od 2005 do teraz 80.000 a bywało i więcej, trzy kolizje-zwierzęta leśne.
Odnośnie Google...wszyscy mamy równe szanse, a kolega aferzysta może skorzystać i wygooglować Dolle, i tak będzie się nazywać moja firma jak dostanę przedstawicielstwo, aczkolwiek...
nie dawał sobie rady to poskarżył się pani/panu, zresztą pisząc z błędem bo wyrazy te połączył (ale nazwa będzie super-dzienx)
pozdro
fly