Fanka napisał(a):te kiero ignorowałam, nie wiem o co mu chodzi i już mnie męczy
A może brak kontrargumentów?
Vjetar napisał(a):Fanka napisał(a):te kiero ignorowałam, nie wiem o co mu chodzi i już mnie męczy
Habanero napisał(a):Cokolwiek by Fanka nie napisała i tak nie będą to dla Was argumenty nie wystarczające
Szkoda czasu na przekonywanie do swoich racji ludzi, którzy już na wstępie uważają,
że inteligencja w tak odpowiedzialnym zawodzie jest nie istotna.
Vjetar napisał(a):Fanka napisał(a):te kiero ignorowałam, nie wiem o co mu chodzi i już mnie męczy
Habanero napisał(a):Vjetar napisał(a):Fanka napisał(a):te kiero ignorowałam, nie wiem o co mu chodzi i już mnie męczy
Cokolwiek by Fanka nie napisała i tak nie będą to dla Was argumenty wystarczające
Szkoda czasu na przekonywanie do swoich racji ludzi, którzy już na wstępie uważają,
greenrs napisał(a):Habanero napisał(a):Szkoda czasu na przekonywanie do swoich racji ludzi, którzy już na wstępie uważają,
Konrad, o wykształceniu była mowa, nie o inteligencji. To jednak różnica jest
greenrs napisał(a):Habanero napisał(a):Szkoda czasu na przekonywanie do swoich racji ludzi, którzy już na wstępie uważają,
Fanka napisał(a):greenrs napisał(a):Habanero napisał(a):Szkoda czasu na przekonywanie do swoich racji ludzi, którzy już na wstępie uważają,
Tak, to ciekawe, a przeczytaj pierwszy post, który zaczął dyskusje...był o poziomie intelektualnym, a poziom intelektualny to innymi słowy inteligencja.
Fanka napisał(a):Wiadomo, że nie wszyscy kierowcy mają taki sam poziom (pisząc ogólnie) Tam też panuje hierarchia. Na trasy międzynarodowe są wyższe wymagania. Są też kierowcy z maturą, sama takiego znam. Natomiast jest masę takich, którzy nawet podstawówki nie skończyli. No przykro mi, że kogoś to boli, ale taka prawda.
Habanero napisał(a):Wykształcenie jest ściśle związane z ilorazem inteligencji.
Habanero napisał(a):Człowiek z orzeczeniem o niepełnosprawności intelektualnej nie ma szans w obecnym systemie oświaty opanować program przewidziany dla szkoły masowej. Kończy szkołę specjalną, albo jest w klasie integracyjnej szkoły masowej i realizuje program dostosowany do jego możliwości.
greenrs napisał(a):Habanero napisał(a):Wykształcenie jest ściśle związane z ilorazem inteligencji.
Przyznam, że to dość rewolucyjna teza
greenrs napisał(a): Znam natomiast ludzi z dyplomami wyższych uczelni, którzy okazywali się kompletnymi kretynami.
Habanero napisał(a):greenrs napisał(a):Habanero napisał(a):Wykształcenie jest ściśle związane z ilorazem inteligencji.
Przyznam, że to dość rewolucyjna teza
Nie widzę w tym nic rewolucyjnego. Znasz jakiegoś magistra z Zespołem Downagreenrs napisał(a): Znam natomiast ludzi z dyplomami wyższych uczelni, którzy okazywali się kompletnymi kretynami.
Nie o takich ludziach tutaj rozmawiamy i to jest nie na temat.
greenrs napisał(a):Nie znam magistrów z zespołem Downa ale znam ludzi wybitnie inteligentnych, którzy nie zdobyli dyplomów wyższych uczelni ze względu na sytuację życiową. Na to samo wychodzi.
Nikt też wcześniej nie przytaczał przykładów ludzi niepełnosprawnych. Zapędziłeś się zbyt daleko i radzę byś zawrócił z tej drogi Fance też zapewne nie o to chodziło...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi