Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kuchnia 1,5m kw

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miraculus
Croentuzjasta
Kuchnia 1,5m kw

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 10.05.2006 08:59

Zastanawiam się jak w niektórych ofertach można nazwać coś apartamentem jeżeli kuchnia ma 1,5m kw. Jest też nazwa apartament-studio. Czy mieszkaliście kiedyś w czymś takim.Jak to jest od strony praktycznej? Dzięki za ewentualne posty.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 10.05.2006 09:33

pewnie chodzi o wnękę kuchenną
mayorbien
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayorbien » 10.05.2006 09:39

miraculus napisał(a):Zastanawiam się jak w niektórych ofertach można nazwać coś apartamentem jeżeli kuchnia ma 1,5m kw. Jest też nazwa apartament-studio. Czy mieszkaliście kiedyś w czymś takim.Jak to jest od strony praktycznej? Dzięki za ewentualne posty.

Da się z tym żyć :D
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 10.05.2006 11:32

No cóz, to ze coś nazywa się apartament to sie po prostu tak nazywa. Jezeli chodzi o aneksy kuchenne to wcale mi to nigdy nie przeszkadzało,że były małe po prostu zawsze połączone sa z pokojem dziennym . Przecież nikt nie jedzie na wczasy by cały czas gotować!? My zawsze bierzemy ze soba kilka gotowców,które wystarczy podgrzać i już.Najważniejsze jest to ,że jest lodówka, kuchenka i jakieś garnki i to w zupełności wystarczy.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 10.05.2006 11:59

mieszkałam :) a może tak nie do konca mieszkałam ale tam cosik gotowałam. Dla mnie i mojej rodziny (ja i mąż :D ) nie widzę żadnego problemu, kuchenka w zupełności wystarcza i popieram zdanie vegusi- w tej kuchni chyba najmniej przebywamy i każda kobieta chce jak najmniej w niej przebywac na wczasach. Nasze zycie we "wnęce" :D ogranicza sie do zrobienia kawki, śniadanka i ewentualnie coś podgrzania gotowego z polski (bigosik) bądź tez wydaje mi się żaden problem nawet coś ugotowania ( w zeszłym roku pichciłam cevapi). Przeważnie przy każdym domu (chyba w kazdym ) jest grill na którym mozna sobie zrobic ucztę pańską.Kuchnia to nie wielki problem-ważne żeby była pogoda, to wtedy jeść się nie chce :D
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 10.05.2006 20:08

Najlepsze wiadomości są z pierwszej ręki. Dzięki za optymistyczne posty. Bardzo pozytywnie mnie nastroiły a szczególnie moją żone. Wobec tego następne wątlpliwości zostały rozwiane dzięki wam. Lubie to forum. Pozdrawiam gorąco. :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje