Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kubek cromaniaka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Który wzór kubeczka najbardziej Ci się podoba?

Ankieta wygasła 20.09.2004 19:31

1
6
100%

Liczba głosów : 6

volumen
Cromaniak
Kubek cromaniaka

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.09.2004 19:31

Witajcie moi drodzy ludkowie. Wy tu męczycie się z postami, a ja ciężko pracuję :lol: nad spotkaniem. Od początku chciałem, aby po spotkaniu pozostał jakiś ślad (nie mam na myśli zdemolowanego pensjonatu i zdjęć pamiątkowych na miejscowej komendzie). Dlatego wymyśliłem kubeczek cromaniaka. Obecny wzór z okolicznościowym tekstem, w przyszłości, jeżeli będą chętni bez tego tekstu.
Niniejszym poddaję pod głosowanie 3 wzory kubeczków (z okolicznościowym tekstem). Wzory 1 i 2 oklejają kubeczek dookoła, natomiast wzór 3 jest przyklejony symetrycznie po obu stronach. Głosujcie do najbliższego poniedziałku. Później muszę zamowić kubeczki. Acha, orientacyjny koszt kubeczka ok. 16 zł. Proszę też o wypowiedzi w tej kwestii: czy chcecie wydać tyle kasy, czy nie. I ostatnia prośba: w tym wątku nie swatamy... nikogo :wink:

Obrazek
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.09.2004 19:52

Rzeczywiście. Znalazłam bez problemu :)
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 14.09.2004 20:48

interesuje mnie pojemność kubala ... wejdzie mi całe piwo czy trzeba lać na raty ? Nawiasem mówiąc takie kubki to świetny prezent dla gospodarzy u któryvh mieszkamy w Cro . A czy jest możliwość zamówienia całego serwisu obiadowego ? :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.09.2004 20:53

Pojemność kubka jest standartowa, czyli 0,25.
Co do planów: wszystko zależy od Was, co zechcecie i ile osób będzie chętnych.
Ostatnio edytowano 15.09.2004 11:22 przez volumen, łącznie edytowano 1 raz
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 14.09.2004 20:58

Świetny pomysł z kubkami, Volumen-ie, gdy dotrę na zlot,chętnie nabędę drogą kupna nawet 2 sztuki(!).
Bazylku! nie za wysoko stawiasz poprzeczkę temu Galicjakowi? Duże chłopisko, to prawda, ale Ty masz też wyrafinowane potrzeby - najpierw narzeczona, teraz serwis obiadowy...może jeszcze serwis kawowy na 12 osób?? :lol:
To kiedy on te pensjonaty i odojaki ma załatwiać??
Volumen, masz rację- zero szacunku dla starszych :lol: Chyba zrezygnuję jednak z tego zlotu... :twisted:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.09.2004 21:03

jolek napisał(a):Świetny pomysł z kubkami, Volumen-ie, gdy dotrę na zlot,chętnie nabędę drogą kupna nawet 2 sztuki(!).
Bazylku! nie za wysoko stawiasz poprzeczkę temu Galicjakowi? Duże chłopisko, to prawda, ale Ty masz też wyrafinowane potrzeby - najpierw narzeczona, teraz serwis obiadowy...może jeszcze serwis kawowy na 12 osób?? :lol:
To kiedy on te pensjonaty i odojaki ma załatwiać??
Volumen, masz rację- zero szacunku dla starszych :lol: Chyba zrezygnuję jednak z tego zlotu... :twisted:

Po pierwsze: zapisz się w wątku spotkanie cromaniaków-galicjaków (nie zapomnij potwierdzić na meila).
Po drugie: w cenie zlotu będzie 1 kubeczek dla 1 osoby.
Po trzecie... o serwisie kawowym też pomyślimy ;-)
JUREK S.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JUREK S. » 14.09.2004 21:08

Pozdrawiam :lol: Niestety obowiązki nie pozwolą mi być na zlocie :cry: ale ośmieliłem się oddać swój skromny głos na jeden z prponowanych przez Volumena wzorów. Swoją drogą nie brakuje Ci Volumen pomysłów i pozytywnej energii. Tak trzymać :hut:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.09.2004 21:11

JUREK S. napisał(a):Pozdrawiam :lol: Niestety obowiązki nie pozwolą mi być na zlocie :cry: ale ośmieliłem się oddać swój skromny głos na jeden z prponowanych przez Volumena wzorów. Swoją drogą nie brakuje Ci Volumen pomysłów i pozytywnej energii. Tak trzymać :hut:

Dzięki Jurku. Mam nadzieję, że starczy mi tej energii na resztę sezonu jesienno-zimowego ;-)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 14.09.2004 21:17

Ja również przyłączyłem się do głosowania, choć nie wiem, czy mam prawo, jako że z braku różnych rzeczy (głównie czasu) nie będę mógł wziąć udziału w tym pasjonującym (czego uczestnikom serdecznie życzę) spotkaniu.

PozdraV
J.
JUREK S.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JUREK S. » 14.09.2004 21:24

widzę Jacunio, żeś też zapracowany. No cóż pozostało nam przyjąć pozycje obserwatorów. Zobaczymy na ile "Huczne" będą posty po imprezie :lol: Ty z Poznania , ja z Poznania- może za rok zrobimy Wielkopolskie Spotkanie? No ale poczekajmy co Bractwo powie po tym pierwszym. :roll: Pozd
conewka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) conewka » 14.09.2004 21:30

Widzisz Volumen jaki sukces, teraz w kazdym regionie będą zloty tzw regionalne, ale i tak sie zwali cała Polska
con
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 14.09.2004 21:36

conewka napisał(a):Widzisz Volumen jaki sukces, teraz w kazdym regionie będą zloty tzw regionalne, ale i tak sie zwali cała Polska
con

Później będą zloty dzielnicowe, a na koniec ogólnopolski. W Pałacu Kultury i Nauki.
Musimy zdążyć przed wiosennymi wyborami do parlamentu. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.09.2004 22:08

....no i stąd już tylko krok do założenia partii, przejęcia władzy i pogonienia tych darmozjadów..... :lol: :lol: :lol:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 14.09.2004 22:17

Slapol , frakcja dolnośląska desygnuje prezydenta :lol:
many
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) many » 14.09.2004 23:02

bazyl'u!
glosuje na Cie. zostanieszministrem od spec sluzb
pzdr.
-m.
Następna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone