Czy coś jeszcze będzie? Dotarłam do Twojej relacji dopiero teraz, ale nadrobiłam w całości oczywiście.
Fajna przygoda. Znajoma parę dni przed wigilią wróciła z Kuby i była zachwycona.
agata26061 napisał(a):Czy coś jeszcze będzie? Dotarłam do Twojej relacji dopiero teraz, ale nadrobiłam w całości oczywiście.
Fajna przygoda. Znajoma parę dni przed wigilią wróciła z Kuby i była zachwycona.
DaveZ napisał(a):agata26061 napisał(a):Czy coś jeszcze będzie? Dotarłam do Twojej relacji dopiero teraz, ale nadrobiłam w całości oczywiście.
Jeszcze mała końcówka będzie , ale ciągle czasu brakuje żeby kontynuować. Ja do dzisiaj jestem pod wrażeniem Kuby i chętnie bym tam wrócił.
Z napisał(a):DaveZ napisał(a):agata26061 napisał(a):Czy coś jeszcze będzie? Dotarłam do Twojej relacji dopiero teraz, ale nadrobiłam w całości oczywiście.
Jeszcze mała końcówka będzie , ale ciągle czasu brakuje żeby kontynuować. Ja do dzisiaj jestem pod wrażeniem Kuby i chętnie bym tam wrócił.
Mogę wypić za to mojito za miesiąc na miejscu
Franz napisał(a):Bardzo fajna relacja.
Mnie Kuba z wszystkich krajów Ameryki Łacińskiej najmniej wciągnęła, ale to - jak wiadomo - kwestia gustu. W wolnej chwili sięgnę do swoich zasobów - może po upływie czasu spojrzę na nią łagodniejszym okiem.
Pozdrawiam,
Wojtek
wojan napisał(a):Franz napisał(a):Bardzo fajna relacja.
Też mi się podobało ... Tym bardziej, że mogłem innym okiem spojrzeć na znajome kąty ...