Co się bardziej opłaca w w tym momencie przeliczał ktoś ? Zawsze zabierałem euro, ale może warto nasze słabiutkie złotówki tam wymieniać ???
Oczywiście paliwo i w sklepach gdzie można to dla wygody karta.
Popiel napisał(a):Bahama, nie załamuj . . .
Ile euro zabieracie?
Kuna czy Euro
słaby złoty
Płatność kartą kredytową jaki przelicznik kuna-złoty
Podobne Twoje rozterki w ubiegłym roku:
W Polsce kuna 55gr, a jak kurs Euro - kuna w Chorwacji ?
Nie stresuj Kolego i o pierdołach nie myśl.
Bahama napisał(a):Ja piszę posta konkretnego ...
Bahama napisał(a):Swoją drogą jestem pełen podziwu dla umiejętności poszukiwawczych kolegi Popiela ! Ja za Chiny mimo różnych kombinacji wyrazowych tak na błysk nie odnajduję potrzebnych tematów, a kolega Popiel bach i w trzy minuty kilka postów jak z rękawa. Zazdroszczę !
Bahama napisał(a):Facet nie załamuj...
Bahama napisał(a):Ja piszę posta konkretnego a ten mnie odsyła do tematu Ile zarabiacie w Euro ?
jorgus111 napisał(a):Kolega Popiel odesłał Cię do odpowiednich wątków Nigdzie w jego postach nie znalazłem linka odbiegajacego od tematu
Bahama napisał(a):Popiel napisał(a):Bahama, nie załamuj . . .
Ile euro zabieracie?
Kuna czy Euro
słaby złoty
Płatność kartą kredytową jaki przelicznik kuna-złoty
Podobne Twoje rozterki w ubiegłym roku:
W Polsce kuna 55gr, a jak kurs Euro - kuna w Chorwacji ?
Nie stresuj Kolego i o pierdołach nie myśl.
Facet nie załamuj... Ja piszę posta konkretnego a ten mnie odsyła do tematu Ile zarabiacie w Euro ?
Pytam konkretnie "Euro czy złotówka" i takiej odpowiedzi chcę uzyskać, dzięki za link do kalkulatora JacYamaha !"
Wygląda, na to że:
100 euro - 735 kuna
450 zł - 744 kuna
czyli w zasadzie "wsio rawno", choć jakby kto chciał ciut zyskać to złotówki na dziś zabierać
kasia34 napisał(a):A nie mieliście problemu z wymianą złotówek????
Pozdrawiam
kasia34 napisał(a):No w zeszłym roku wymienialiśmy tylko euro ale nie widziałam żeby złote też wymieniali dlatego pytam, ale wymieniałam w kantorze w małej miejscowości. Dzięki
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne