Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ktos byl w Supetar?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joa
Ktos byl w Supetar?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joa » 02.09.2003 16:47

Czesc,
za kilka dni wyjezdzam na Brac do Supetar, jestem ciekawa czy ktos z Was juz tam byl i czy jestescie zadowoleni????
junkers

Nieprzeczytany postnapisał(a) junkers » 02.09.2003 17:30

w sobote wrocilem z brac bylem w BOL ale supetar tez jest ladny
urszula
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) urszula » 02.09.2003 17:57

Bylismy w Supertar na wycieczce , przejechalismy cala wyspe bo moj maz koniecznie chcial zobaczyc taki cypelek piaszczysty na bol :roll: , cypelek okazal sie niesamowicie zatloczony, choc bardzo malowniczy . Ale wracajac do tematu Supertar to maly porcik po ktorym dluzej niz 20 minut nie ma gdzie chodzic. My z koniecznosci czekajac na prom chodzilismy po nim 2 godziny , ale prawde mowiac nic ciekawego tam nie ma. I jeszcze problem z wydostaniem sie z wyspy - bylismy pod koniec sierpnia- zalapalismy sie dopiero na trzeci prom , wiec czekanie ponad dwie godziny w okropnej kolejce i Ciebie nie bedzie omijac , pytalismy podobno zawsze tak jest. Dodatkowo kwestia ceny - kazdorazowo wydostanie sie z wyspy bedzie Cie troszke kosztowac ( za samochod + dwoje doroslych + dwoje dzieci -169 kun , w jedna strone ) . My bylismy zainstalowani ok. 1 km od Trogiru w Seget Vranjica przy malenkiej zatoczce. Blisko cudownej promenady Trogiru , pieknej starowki, blisko Splitu -swietnej bazy wypadowej . Wiec jesli jedziesz w ciemno moze zmodyfikujesz jeszcze swoje plany. Jesli chcesz namiar apartamentu napisz na priva. gmochp@hotmail. com, znalezlismy go w ciemno i okazal sie super ,oraz gospodarze zyczliwi starsi Panstwo, nie natretni i wyrozumiali ( moje dzieci troche halasowaly). Pozdrowienia :lol:
joa

Nieprzeczytany postnapisał(a) joa » 02.09.2003 18:57

jade na zorganizowana wycieczke do hotelu więc raczej miejsca pobytu nie będę mogla zmienic, no nic, ale dzięki za odpowiedz :)
petris
Cromaniak
Supetar

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 02.09.2003 19:07

W zakladce nacisnij szukaj .nastepnie wpisz nazwe miasta Supetar-jest bardzo duzo ciekawych spostrzezen i wiadomosci,Ja na Braciu bylam 4 dni bylam zadowolona a trase przez Widowa Gore na Bol bylam zachwycona.W samym miescie sa dosc mozliwe plaze ,miasteczko z kolejka dla dzieci i innymi atrakcjami. No i wieczorne potancowki w knajpkach przy porcie.Wesolego pobytu
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 13.02.2004 23:44

..ja bile przedwczoraj....pizdzdziawa ...ze bosman tylko zapiol plaszcz...dzienky Bogu 10-tky nie bilo, ale BOSMAN bi sie przidal
jolek49
brać

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek49 » 14.02.2004 11:53

Leon napisał(a):..ja bile przedwczoraj....pizdzdziawa ...ze bosman tylko zapiol plaszcz...dzienky Bogu 10-tky nie bilo, ale BOSMAN bi sie przidal
Leonie, z tego co wiem,a jestem na forum od niedawna,mieszkasz w Splicie.Byliśmy tam 6 x, za każdym pobytem w Dalmacji. Ostatnie wakacje spędziliśmy na Bracu w Sutivanie. Jak zwykle było bosko! Oczywiście zaliczyliśmy też Bol!! Vidową Górę i wszystkie małe zatoczki Braca! :lol: Zazdroszczę ci, że masz to prawie na codzień :wink: O jakich i gdzie hotelach piszesz?
nogal22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nogal22 » 19.07.2009 20:11

Wróciliśmy w środe wieczorem z Supertaru. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i nie żałuje żadnej wydanej złotówki (kuny). Brakowało mi tylko knajpek gdzie można by było trochę potańczyć. Myśle że jest to dobra alternatywa dla tych co szukają spokoju a jednocześnie lubią wieczorem urządzic sobie spacer. No i atut plaża my korzystaliśmy z zatoczki gdzie dalej naprawde był piasek i nie było przerażającej głębokości.
Jarzynka_Magda
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarzynka_Magda » 20.07.2009 20:32

Byłam tam 4 lata temu, miasto Ok, ale już widziałam ładniejsze ;)
Elfik83
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elfik83 » 27.07.2009 11:35

nogal22 napisał(a):Wróciliśmy w środe wieczorem z Supertaru. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i nie żałuje żadnej wydanej złotówki (kuny). Brakowało mi tylko knajpek gdzie można by było trochę potańczyć. Myśle że jest to dobra alternatywa dla tych co szukają spokoju a jednocześnie lubią wieczorem urządzic sobie spacer. No i atut plaża my korzystaliśmy z zatoczki gdzie dalej naprawde był piasek i nie było przerażającej głębokości.

Witam, ja wyjeżdżam tam pod koniec sierpnia - czy mogłbyś jakoś opisać gdzie szukać tej zatoczki gdzie jest piasek? Będzie to bardzo przydatna informacja:). A jeszcze mam pytanie - byłeś z jakiegoś biura podróży czy prywatnie?
nogal22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nogal22 » 27.07.2009 17:12

kwaterę polecił nam kolega kolegi, zaletą jest to ze rozmawia się przy rezerwacji z Polakiem, a na miejscu jest zarządca który nie źle rozmawia po polsku. Ceny- być może można znaleść taniej , chociaż standard jest wysoki (nowy budynek i pokoje z klimatyzacja). Zjeżdżając z promu zauważyłem ludzi z karteczkami o wolnych pokojach. Co do plaży to my chodziliśmy za zjeżdżalnie (była tylko jedna) rosły tam nie wielkie drzewka, które dawały cień i nie trzeba było parasoli. Wejście do wody jest kamieniste ale bardzo łagodne i ok. 20m od wejścia był już piasek, woda sięgała niżej jak do pasa i jeszcze parę dobrych metrów można było iść, dla dzieci super i z tego względu nie szukaliśmy więcej.

Powrót do Pogoda i klimat

Ktos byl w Supetar?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone