Czesc,
za kilka dni wyjezdzam na Brac do Supetar, jestem ciekawa czy ktos z Was juz tam byl i czy jestescie zadowoleni????
Leonie, z tego co wiem,a jestem na forum od niedawna,mieszkasz w Splicie.Byliśmy tam 6 x, za każdym pobytem w Dalmacji. Ostatnie wakacje spędziliśmy na Bracu w Sutivanie. Jak zwykle było bosko! Oczywiście zaliczyliśmy też Bol!! Vidową Górę i wszystkie małe zatoczki Braca! Zazdroszczę ci, że masz to prawie na codzień O jakich i gdzie hotelach piszesz?Leon napisał(a):..ja bile przedwczoraj....pizdzdziawa ...ze bosman tylko zapiol plaszcz...dzienky Bogu 10-tky nie bilo, ale BOSMAN bi sie przidal
nogal22 napisał(a):Wróciliśmy w środe wieczorem z Supertaru. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i nie żałuje żadnej wydanej złotówki (kuny). Brakowało mi tylko knajpek gdzie można by było trochę potańczyć. Myśle że jest to dobra alternatywa dla tych co szukają spokoju a jednocześnie lubią wieczorem urządzic sobie spacer. No i atut plaża my korzystaliśmy z zatoczki gdzie dalej naprawde był piasek i nie było przerażającej głębokości.