Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ktos byl w Supetar?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joa
Ktos byl w Supetar?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joa » 02.09.2003 17:47

Czesc,
za kilka dni wyjezdzam na Brac do Supetar, jestem ciekawa czy ktos z Was juz tam byl i czy jestescie zadowoleni????
junkers

Nieprzeczytany postnapisał(a) junkers » 02.09.2003 18:30

w sobote wrocilem z brac bylem w BOL ale supetar tez jest ladny
urszula
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) urszula » 02.09.2003 18:57

Bylismy w Supertar na wycieczce , przejechalismy cala wyspe bo moj maz koniecznie chcial zobaczyc taki cypelek piaszczysty na bol :roll: , cypelek okazal sie niesamowicie zatloczony, choc bardzo malowniczy . Ale wracajac do tematu Supertar to maly porcik po ktorym dluzej niz 20 minut nie ma gdzie chodzic. My z koniecznosci czekajac na prom chodzilismy po nim 2 godziny , ale prawde mowiac nic ciekawego tam nie ma. I jeszcze problem z wydostaniem sie z wyspy - bylismy pod koniec sierpnia- zalapalismy sie dopiero na trzeci prom , wiec czekanie ponad dwie godziny w okropnej kolejce i Ciebie nie bedzie omijac , pytalismy podobno zawsze tak jest. Dodatkowo kwestia ceny - kazdorazowo wydostanie sie z wyspy bedzie Cie troszke kosztowac ( za samochod + dwoje doroslych + dwoje dzieci -169 kun , w jedna strone ) . My bylismy zainstalowani ok. 1 km od Trogiru w Seget Vranjica przy malenkiej zatoczce. Blisko cudownej promenady Trogiru , pieknej starowki, blisko Splitu -swietnej bazy wypadowej . Wiec jesli jedziesz w ciemno moze zmodyfikujesz jeszcze swoje plany. Jesli chcesz namiar apartamentu napisz na priva. gmochp@hotmail. com, znalezlismy go w ciemno i okazal sie super ,oraz gospodarze zyczliwi starsi Panstwo, nie natretni i wyrozumiali ( moje dzieci troche halasowaly). Pozdrowienia :lol:
joa

Nieprzeczytany postnapisał(a) joa » 02.09.2003 19:57

jade na zorganizowana wycieczke do hotelu więc raczej miejsca pobytu nie będę mogla zmienic, no nic, ale dzięki za odpowiedz :)
petris
Cromaniak
Supetar

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 02.09.2003 20:07

W zakladce nacisnij szukaj .nastepnie wpisz nazwe miasta Supetar-jest bardzo duzo ciekawych spostrzezen i wiadomosci,Ja na Braciu bylam 4 dni bylam zadowolona a trase przez Widowa Gore na Bol bylam zachwycona.W samym miescie sa dosc mozliwe plaze ,miasteczko z kolejka dla dzieci i innymi atrakcjami. No i wieczorne potancowki w knajpkach przy porcie.Wesolego pobytu
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 14.02.2004 00:44

..ja bile przedwczoraj....pizdzdziawa ...ze bosman tylko zapiol plaszcz...dzienky Bogu 10-tky nie bilo, ale BOSMAN bi sie przidal
jolek49
brać

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek49 » 14.02.2004 12:53

Leon napisał(a):..ja bile przedwczoraj....pizdzdziawa ...ze bosman tylko zapiol plaszcz...dzienky Bogu 10-tky nie bilo, ale BOSMAN bi sie przidal
Leonie, z tego co wiem,a jestem na forum od niedawna,mieszkasz w Splicie.Byliśmy tam 6 x, za każdym pobytem w Dalmacji. Ostatnie wakacje spędziliśmy na Bracu w Sutivanie. Jak zwykle było bosko! Oczywiście zaliczyliśmy też Bol!! Vidową Górę i wszystkie małe zatoczki Braca! :lol: Zazdroszczę ci, że masz to prawie na codzień :wink: O jakich i gdzie hotelach piszesz?
nogal22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nogal22 » 19.07.2009 21:11

Wróciliśmy w środe wieczorem z Supertaru. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i nie żałuje żadnej wydanej złotówki (kuny). Brakowało mi tylko knajpek gdzie można by było trochę potańczyć. Myśle że jest to dobra alternatywa dla tych co szukają spokoju a jednocześnie lubią wieczorem urządzic sobie spacer. No i atut plaża my korzystaliśmy z zatoczki gdzie dalej naprawde był piasek i nie było przerażającej głębokości.
Jarzynka_Magda
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarzynka_Magda » 20.07.2009 21:32

Byłam tam 4 lata temu, miasto Ok, ale już widziałam ładniejsze ;)
Elfik83
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elfik83 » 27.07.2009 12:35

nogal22 napisał(a):Wróciliśmy w środe wieczorem z Supertaru. Była to moja pierwsza wizyta w Chorwacji i nie żałuje żadnej wydanej złotówki (kuny). Brakowało mi tylko knajpek gdzie można by było trochę potańczyć. Myśle że jest to dobra alternatywa dla tych co szukają spokoju a jednocześnie lubią wieczorem urządzic sobie spacer. No i atut plaża my korzystaliśmy z zatoczki gdzie dalej naprawde był piasek i nie było przerażającej głębokości.

Witam, ja wyjeżdżam tam pod koniec sierpnia - czy mogłbyś jakoś opisać gdzie szukać tej zatoczki gdzie jest piasek? Będzie to bardzo przydatna informacja:). A jeszcze mam pytanie - byłeś z jakiegoś biura podróży czy prywatnie?
nogal22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nogal22 » 27.07.2009 18:12

kwaterę polecił nam kolega kolegi, zaletą jest to ze rozmawia się przy rezerwacji z Polakiem, a na miejscu jest zarządca który nie źle rozmawia po polsku. Ceny- być może można znaleść taniej , chociaż standard jest wysoki (nowy budynek i pokoje z klimatyzacja). Zjeżdżając z promu zauważyłem ludzi z karteczkami o wolnych pokojach. Co do plaży to my chodziliśmy za zjeżdżalnie (była tylko jedna) rosły tam nie wielkie drzewka, które dawały cień i nie trzeba było parasoli. Wejście do wody jest kamieniste ale bardzo łagodne i ok. 20m od wejścia był już piasek, woda sięgała niżej jak do pasa i jeszcze parę dobrych metrów można było iść, dla dzieci super i z tego względu nie szukaliśmy więcej.

Powrót do Pogoda i klimat

Ktos byl w Supetar?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies