dorota131 napisał(a):Jeżeli wybierzesz drugi wariant będzie to trasa, która na mnie zrobiła niesamowite wrażenie. Widoki z górskiej drogi na Adriatyk to coś wspaniałego. Poza tym droga bardzo kręta więc nie osiągniesz wielkich prędkości ale warto tamtędy pojechać. W ubiegłym roku pojechalismy autostradą do Ravca i stamtąd do Podgory, przejeżdżaliśmy przez Tucepi.
Wracaliśmy wariantem, który wybrałeś jako pierwszy i moim zdaniem dojedziesz szybciej na miejsce właśnie ta drogą.
dede napisał(a):Witam. Zdecydowanie Sestanovac, dalej nie ma żadnego sensu. No i ten pierwszy widok Jadranu, kto jechał ten wie o czym mówię. Dla mnie to najbardziej wyczekiwane miejsce w drodze na wakacje - jeszcze miesiąc.
dede napisał(a):Witam. Zdecydowanie Sestanovac, dalej nie ma żadnego sensu. No i ten pierwszy widok Jadranu, kto jechał ten wie o czym mówię. Dla mnie to najbardziej wyczekiwane miejsce w drodze na wakacje - jeszcze miesiąc.
Aneta.K napisał(a):binkowskig Twoje fotki powalające super
niuniek napisał(a):Witam, podłączę się do tematu, bo ja jadę do Zivogosce, czyli blisko Igrane. Czytając Wasze posty, wnioskuję, że byłoby najlepiej zjechać w Sestanovac. A może jechać dalej, do Ravca? Proszę o radę, bo wyjazd już w najbliższym tygodniu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi