Witam
Wybieram się po raz pierwszy do Chorwacji (okolice Zadaru) i szukam dobrego przewodnika. Dostępnych jest kilka, czy możecie polecić któryś konkretny, sprawdzony?
Dzięki
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Lepsze forum i Net niż jakikolwiek przewodnik...
rid napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Lepsze forum i Net niż jakikolwiek przewodnik...
Dokładnie, kupiłem jakiś przewodnik (dokładnie mogę sprawdzić wieczorem) i nawet fajny i sporo informacji. Tylko, że wcześniej dosyć dokładnie przejrzałem forum. No i nie za bardzo znalazłem tam coś czego bym nie wiedział już. Jedyny plus w zasadzie to mapki niektórych miast lub ich części z proponowanymi trasami zwiedzania i zaznaczonymi zabytkami itd. To się przyda
rid napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Lepsze forum i Net niż jakikolwiek przewodnik...
[...]Jedyny plus w zasadzie to mapki niektórych miast lub ich części z proponowanymi trasami zwiedzania i zaznaczonymi zabytkami itd. To się przyda
CinnamonGirl napisał(a):Ja sama jedza z przewodnikiem z Gazety wyborczej (kiedys była taka seria).
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Ja sama jedza z przewodnikiem z Gazety wyborczej (kiedys była taka seria).
Oj, w tym przewodniku są straszne "byki"; w każdym zresztą są (i nie brak też nieaktualnych informacji) ... Moim zdaniem przewodniki były niezbędne w czasach, kiedy net nie był powszechnie dostępny.Pozdrawiam
CinnamonGirl napisał(a):Krzychoo - który to dokładnie? Możesz zapodać linka do niego na necie? Bo pascal pascalowi nierówny są MasterCarda, Itaki i 'praktyczny przewodnik' Czy to taki
Jesli tak jak tam wyglada opis Czarnogóry - czegoś idzie się dowiedzieć ?