interwojt napisał(a): Proszę o informację jak dojechać żeby było dobrze.
Już Cię lubię...
Masz bardzo wyrafinowane potrzeby szczerze mówiąc.
Wiem, ze jest tu pewnie mase odpowiedzi na ten temat, ale proszę zrozumieć -nie mam zbyt wiele czasu, by czytać forum. Bardzo proszę o pomoc.
A co zrobisz jak odpowie np. aż 8-10 ludzi?
Eeeech, wy internauci ze swoimi zarąbistymi pytaniami...
Ani informacji jaka ma być ta trasa, przez co, najkrótsza, czy najszybsza, czy najładniejsza... ciągle tylko "dajcie mi gotowy przepis i żeby było dobrze....".
Na korki nie ma recepty, mogą się zrobić na złość wam i GPSom i wszystkim stacjom z trafficem w ciągu kilkunastu minut jak jakiś zmęczony życiem i myśleniem inteligent przypieprzy w bandę lub co gorsza - w drugi wóz z ludźmi.
Mogą się zdarzyć WSZĘDZIE I ZAWSZE.
Skoro wyjazd o 21, to przecież macie z głowy większość problemów...
Jak małe dziecko- to lepiej najszybciej się przemieścić na miejsce.
Ja polecam trasę przez Bańską B. (od nas jest kilka wariantów- każdy może być dobry, przez Cieszyn, przez Korbielów, przez Zwardoń) Sahy, Budapeszt i autostradami przez Zagrzeb aż do Sestanovaca i zjazd na Makarską z tych przepięknych serpentyn. Albo od Karlovaca przez Plitvice, starą drogą przez góry i Graćac do Knina i na wybrzeże.
To już Twoja sprawa na co się zdecydujesz. My nie wiemy co jest akurat dla was najlepsze. Możemy się tego tylko domyślać, ale lepiej jak nam to wyraźnie powiesz.
Tak szczerze mówiąc, dziwią mnie takie same pytania, gdyż nie zbudowano żadnych nowych dróg do CRO, korzystamy więc wszyscy z tego co jest już objeżdżone i znane, autostrad za to przybywa.
A mapę możesz mieć za darmo z Googla czy Michelina.
Prawda jest taka, ze do zaplanowania zwykłej i łatwej, oczywistej trasy do CROATII nawet CRO.pl nie jest potrzebne.