mkm napisał(a):Nie za mała , nie za duża , z dużym wyborem kwater i oczywiście ciepłą wodą w lipcu jest np. .... ROGOZNICA
mkm napisał(a):Nie za mała , nie za duża , z dużym wyborem kwater i oczywiście ciepłą wodą w lipcu jest np. .... ROGOZNICA
sas napisał(a):Zależy mi na bliskiej odległości do morza oraz na plaży o zejściu łagodnym i ciepłej wodzie na początku lipca. Miejscowość żeby nie była za mała ale też nie za duża i z dużym wyborem kwater
JacYamaha napisał(a):Rogoźnica to Dalmacja Północna... no chyba, że mowa o jakiejś innej
alessandro1977 napisał(a):mkm napisał(a):Nie za mała , nie za duża , z dużym wyborem kwater i oczywiście ciepłą wodą w lipcu jest np. .... ROGOZNICA
Widzę, że kolega powiela moje zdanie...dla mnie Rogoźnica jest super i jest tam wszystko czego potrzebuję na urlopie...niektórzy twierdzą, że jak na Chorwację mało malownicza ale ja się z tym w ogóle nie zgadzam...zresztą są gusta i guściki...mnie np. nie odpowiada Tucepi...
W Rogoźnicy byłem już dwa razy i na pewno jeszcze będę...
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):Nie za mała , nie za duża , z dużym wyborem kwater i oczywiście ciepłą wodą w lipcu jest np. .... ROGOZNICA
Może tam pojadę , tylko to nie na ISTRII
Arek napisał(a):Hmmm.... Rogoznica leży chyba już w Dalmacji Środkowej
Dalmacja Środkowa
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne