Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto z końcem sierpnia w okolice Makarskiej?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 24.08.2006 10:11

Start: sobota 7.00 z Kielc. Nocleg gdzieś na końcu Węgier. A w niedzielę meldujemy się w Makarskiej. Czarny BUS vw T4 z naklejkami cro.pl
Jupiter2000
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jupiter2000 » 24.08.2006 10:23

26.08 o godz ok. 18 z Koła k/Konina wyjezdzamy do Igrane przez Lodz, Cieszyn, Brno, Wieden, Graz...granatowa Bora, powrot... rano 08.09
przecinekgt
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przecinekgt » 24.08.2006 10:32

30.08 wieczorem trasą Kraków-Pula-Brela lub Kraków- Brela :lol: decyzje podejmniemy przed samym wyjazdem. Pewne jest ze pojedziemy przez Słowacje i Węgry.

Szerokiej drogi dla wszystkich!
zibi200
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi200 » 24.08.2006 11:20

salwinia napisał(a):ja z mężem i 3,5 letnią córką jedziemy 2 września do Tucepi może ktoś tam będzie w podobnym terminie jedziemy na dwa tygodnie :lol:

Albo od 4.09 albo 9.09 bierzemy pod uwagę Tucepi lub Podgorę. 2+ synek 3,5 lat jesteśmy z Wodzisławia Śl. :)
Wiła wianki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiła wianki » 24.08.2006 11:32

mama_Kapiszonka napisał(a):Start: sobota 7.00 z Kielc. Nocleg gdzieś na końcu Węgier. A w niedzielę meldujemy się w Makarskiej. Czarny BUS vw T4 z naklejkami cro.pl

My jedziemy też do Makarskiej, będziemy też na niedzielę, z naszą 3,5-letnią córeczką. Biały Pontiac Trans Sport z rej. EBE, będziemy mieszkać na ul. Alberta Fortisa, blisko tego hotelu-wieżowca (zapomniałam nazwy):-)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 24.08.2006 14:34

A my Put Kulice 10, apart. rodziny Ercegów. Na www.makarska.com jest fajna mapka miasta - moze się odnajdziemy. Babcia co wieczór będzie spacerować z naszym 2 1/3 latkiem po promenadzie i po starówce. A my w tym czasie :-D
salwinia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) salwinia » 26.08.2006 15:03

mayorbien napisał(a):
salwinia napisał(a):ja z mężem i 3,5 letnią córką jedziemy 2 września do Tucepi może ktoś tam będzie w podobnym terminie jedziemy na dwa tygodnie :lol:

Od trzeciego września dwa tygodnie w Tucepi - Dwie osoby (+1 niewiadomej płci). Zielona Astra kombi z Katowic

my mamy POLO czerwone na rejestracji SWD. jedziemy w sobotę rano lub wieczorem sami jeszcze niewiemy
salwinia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) salwinia » 26.08.2006 15:12

zibi200 napisał(a):

Albo od 4.09 albo 9.09 bierzemy pod uwagę Tucepi lub Podgorę. 2+ synek 3,5 lat jesteśmy z Wodzisławia Śl. :)

ja piszę okolicę Rybnika ale dokładnie to mieszkamy w Biertułtowach a to już raczej Radlin. Do 15 września będziemy tam napewno na ul. Dracevice 64 u pani Małgosi Brigicz
zibi200
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi200 » 29.08.2006 00:04

salwinia napisał(a):
zibi200 napisał(a):

ja piszę okolicę Rybnika ale dokładnie to mieszkamy w Biertułtowach a to już raczej Radlin. Do 15 września będziemy tam napewno na ul. Dracevice 64 u pani Małgosi Brigicz

My jedziemy "w ciemno". Czy możesz napisać coś więcej na temat Waszej kwaterki? Może być na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 14.09.2006 11:53

Wiła wianki napisał(a):
My jedziemy też do Makarskiej, będziemy też na niedzielę, z naszą 3,5-letnią córeczką. Biały Pontiac Trans Sport z rej. EBE, będziemy mieszkać na ul. Alberta Fortisa, blisko tego hotelu-wieżowca (zapomniałam nazwy):-)

Hejka, a wróciliście już? My standardowo przez Cro i Węgry - góry nas jednak przeraziły ;-)

Za to Kapiś nadal pamięta dokładnie nauki plucia, które pobierał u Nataszy :-)
Wiła wianki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiła wianki » 14.09.2006 19:03

mama_Kapiszonka napisał(a):
Wiła wianki napisał(a):

Hejka, a wróciliście już? My standardowo przez Cro i Węgry - góry nas jednak przeraziły ;-)

Za to Kapiś nadal pamięta dokładnie nauki plucia, które pobierał u Nataszy :-)

Czeeeść!
Tak. Wróciliśmy szczęśliwie. Góry jak zwykle były dla nas łaskawe :wink:
Podajcie jakiś adresik e-mail to wyślemy Wam zdjęcie.
No i powiedzcie jak tam było gdzie byliście.
Pozdrawiamy - imiennicy :D
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 15.09.2006 07:39

oto adresik a.gierczak(małpa)wp.pl

A tam gdzie byliśmy. Cóż, już mnie siłą nie zaciągną na pobyt w okolicach Makarskiej czy ciut bardziej na południe. Cudowna Chorwacja zaczyna się od Płw. Peljesac i aż po południowe kresy. Zupełnie inne widoczki, inny klimat, najazd jeżowcó w zatoce, walące owocami drzewa chlebowe, apartamenty w kościołach....Pracuję nad galerią, wiec zobaczycie.

generalnie liczę na Waszą obecność na zlocie. A jak nie, to w końcu tę Waszą prowincję mamy całkiem blisko i miło wspominamy :-)
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Kto z końcem sierpnia w okolice Makarskiej? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone