mama_Kapiszonka napisał(a):Start: sobota 7.00 z Kielc. Nocleg gdzieś na końcu Węgier. A w niedzielę meldujemy się w Makarskiej. Czarny BUS vw T4 z naklejkami cro.pl
mayorbien napisał(a):salwinia napisał(a):ja z mężem i 3,5 letnią córką jedziemy 2 września do Tucepi może ktoś tam będzie w podobnym terminie jedziemy na dwa tygodnie
Od trzeciego września dwa tygodnie w Tucepi - Dwie osoby (+1 niewiadomej płci). Zielona Astra kombi z Katowic
zibi200 napisał(a):salwinia napisał(a):ja z mężem i 3,5 letnią córką jedziemy 2 września do Tucepi może ktoś tam będzie w podobnym terminie jedziemy na dwa tygodnie
Albo od 4.09 albo 9.09 bierzemy pod uwagę Tucepi lub Podgorę. 2+ synek 3,5 lat jesteśmy z Wodzisławia Śl.
salwinia napisał(a):zibi200 napisał(a):salwinia napisał(a):ja z mężem i 3,5 letnią córką jedziemy 2 września do Tucepi może ktoś tam będzie w podobnym terminie jedziemy na dwa tygodnie
Albo od 4.09 albo 9.09 bierzemy pod uwagę Tucepi lub Podgorę. 2+ synek 3,5 lat jesteśmy z Wodzisławia Śl.
ja piszę okolicę Rybnika ale dokładnie to mieszkamy w Biertułtowach a to już raczej Radlin. Do 15 września będziemy tam napewno na ul. Dracevice 64 u pani Małgosi Brigicz
Wiła wianki napisał(a):
My jedziemy też do Makarskiej, będziemy też na niedzielę, z naszą 3,5-letnią córeczką. Biały Pontiac Trans Sport z rej. EBE, będziemy mieszkać na ul. Alberta Fortisa, blisko tego hotelu-wieżowca (zapomniałam nazwy):-)
mama_Kapiszonka napisał(a):Wiła wianki napisał(a):
My jedziemy też do Makarskiej, będziemy też na niedzielę, z naszą 3,5-letnią córeczką. Biały Pontiac Trans Sport z rej. EBE, będziemy mieszkać na ul. Alberta Fortisa, blisko tego hotelu-wieżowca (zapomniałam nazwy):-)
Hejka, a wróciliście już? My standardowo przez Cro i Węgry - góry nas jednak przeraziły
Za to Kapiś nadal pamięta dokładnie nauki plucia, które pobierał u Nataszy
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi