Haweł napisał(a):Napisze tylko tyle,ze jestem na tym forum od 2002 roku i z rok na rok jest coraz mniejszy ruch na forum.W latach poprzednich od kwietnia to sie juz dzialo,dzialo...grubo bylo...
Haweł napisał(a):Najbardziej wk..wia mie gosc,ktory pisze 20 posta i jest juz gierojem,znawca tematu !!! Zadko kiedy odpowiadam na takie posty,tylko fakty mnie interesuja.
ziomek napisał(a):właśnie !!!!
przecież nie każdy się wynurza na wszystkie tematy a w danym może pomóc i to jest coś złego?
często od takiego ktosia częściej dostaje się odpowiedź niż od starego forumowicza niestety
kto pyta nie błądzi
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Musisz kliknąć na każdy miesiąc z osobna (lub też na statystykę roczą ); wtedy otwierają się PDFy i masz superdokładną statystykę, także z danymi nt. narodowości turystów...
wojan napisał(a):Oj już się tak strasznie nie irytujcie Jak ten tzw."stary forumowicz" odpowie osiemnaście razy na to samo pytanie, to przy dziewiętnastym razie już mu wszystko opada i albo się nie odzywa,albo mu puszczają nerwy niestety.
Gandaliela napisał(a):Wiecie prawie wszystko,praktycznie nie ma pytania bez odpowiedzi moja profesorka szuka danych na tematilości Polakow rocznie wjezdzajacych do cRO.Wie ktoś moze coś na ten temat?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko