Alen napisał(a):A powracając do Breli to stojąc przy tamtejszym kościele (kto był to wie) daleką drogę trzeba jeszcze pokonać by tam dotrzeć?
Cr. Sv. Stjepana to pogranicze Jarduli i Zelici - do plaży (P.Rata) jest jakieś 15 min spacerku
Teoretycznie dojazd będzie bo jest tam duża restauracja ale w praktyce na to bym nie liczył bo nie ma gdzie zaparkować.Alen napisał(a):Z góry wygląda na to że można tam dojechać samochodem ?
Alen napisał(a): Plaża naturystów jeżeli można to tak nazwać jest brzydka a dojście niebezpieczne i znajduje się tu
Alen napisał(a): Plaża naturystów jeżeli można to tak nazwać jest brzydka a dojście niebezpieczne i znajduje się tu
Tam gdzie wskazuje mapa plaży nie ma w ogóle bo jest wysokie skaliste wybrzeże, prawdopodobnie chodzi Ci o nieco wyżej na zachód usytuowaną Vrulje - tam dostęp jest tak trudny że tylko nagusy mają tyle intymności oraz desperacji żeby się tam dostać
piotrulex napisał(a):
non stop wlazi w tematu ktore go nie interesuja i pisze jakies pierdoly
mirek109 napisał(a):piotrulex napisał(a):
non stop wlazi w tematu ktore go nie interesuja i pisze jakies pierdoly
Proszę zwrócić uwagę że pisze p....... i wtrąca swoje kąśliwe uwagi bo są tacy którzy na nie reagują.
Przestańcie reagować (poddawać się prowokacjom) to skończą się takie posty.
Wiem doskonale że to jest niemożliwe ale można w pewnym stopniu ograniczyć.
Nie daj żebrakowi grosz to przestanie żebrać. Żebra bo dają - niektórzy
thomas46 napisał(a):Nie jest to Brela jak niektórzy tutaj sugerują, a jest to plaża naturystyczna. Gdzie?! Na tzw złotym rogu tj Bol - Zlatni rat ale nie od strony miejscowości a przeciwległy bok półwyspu i tam jest część naturystyczna.
Alen napisał(a):Piękna plaża ale naprawdę nie wiem gdzie ona jest położona ?
Środkowa Dalmacja, Croatia sexy beach naturist fkk
http://www.chorwacja.croatia4u.info/1/f ... _fkk.8.jpg
VowoABT napisał(a):Wlasnie siedze w breli od 6 dni cycuchy widzialem tylko 2 razy ku mojemu zdziwieniu w gradac bylo znacznie wiecej ale lustrzanka z obiektywem 55-300 na plazy robi robote po jutrze wybieram sie na bol to nie zapomne odwiedzic wspomnianej plazy `po przeciwleglej stronie`
Powrót do Naturystyczna Chorwacja