napisał(a) agi72 » 26.08.2005 11:51
bigdada napisał(a):Wlasnie wrocilam i uwazam,ze nie masz sie czym przejmowac ... kosztowalo mnie to razem z plyta 14 kun a Spilcie 20 kun
dzięki agi72 za odpowiedź, dzięki niej zaoszczędze pare złociszy nie kupując dodatkowej karty :]
jeszcze cos Cie interesuje..?
Noo oczywiście
pogoda. No i ceny, czy mozna liczyc pod koniec sezonu na to że byt tam będzie tańszy
Chcemy troszkę pozwiedzać, to nasz dziewiczy wyjazd do Cro a dzięki tutejszym Cromaniakom już myślę że nie ostatni :] Po powrocie krutka relacja
Co do pogody to ja nie moge narzekac choc przeszlam burze i kilka deszczy..nie jest to jednak tak uciazliwe jak u nas
.. a co do cen juz kilka razy bylo wspominane,ze jest tam drozej no i tak jest np. 2 litrowa coca cola kosztyje od 11 do 14 kun mleko ok 5 kun..bagietki co tam jest bardzo popularne,choc teraz juz nanie moge patrzec
zalezy od wielkosci ale taka przyzwoita 6 kun gaz 3.05 i wszedzie tyle samo a nie tak jak u nas co stacja to inna cena
a paliwo dokladnie nie pamietam ale cos okolo 7,8 kuny..jak juz wiesz lepiej sie oplaca placic karta,mi wyszlo jakies 5,5 za zl..pozdrawiam i sluze dalsza pomoca