Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto to jest ten palant platonek????????????????

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 05.11.2005 14:08

jak w temacie????
może ktos mi podpowie, chyba ilośc postów bardzo mu zaszkodziła.
a może by z nim do Tworek??????????
czy on juz sobie "przewłaszczył" to forum???
od początku nie przepadałem za nim
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 05.11.2005 21:46

archie napisał(a):jak w temacie????
może ktos mi podpowie, chyba ilośc postów bardzo mu zaszkodziła.
a może by z nim do Tworek??????????
czy on juz sobie "przewłaszczył" to forum???
od początku nie przepadałem za nim

Rozumiem ,że zdrobniłeś platona na platonka i jesteś głodny wiedzy o człowieku ,który się kryje za tym nikiem.Myślę ,że zanim napisałeś to pytanie sam sobie odpowiedziałeś ,że to palant i trzeba z nim do Tworek.
Na jakie pytanie sobie nie odpowiedziałeś Darku?Zamiast podzielić się swoja wiedzą o twoim pobycie w Chorwacji w Lumbardzie w apartamentach Luna od 13.08 ty, żona dwoje dzieci 8,12 lat,to pytasz się kto to platon.Mając 34 lata powinieneś to wiedzieć.
Powinieneś też wiedzieć ,że nazywając kogoś palantem trzeba miec taką pewność a nie blefować.
Także opisz jak tam było w Chorwacji to ci wybaczę tę twoją gafę.
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 05.11.2005 22:22

bravo!!!
(- 5) za umiejetnośc posługiwania sie "Kalendarzem wyjazdowym", ale przeciez dla ciebie "własciciela" tego forum to żaden problem. Ten minus to za nieumiejetność czytania bo na imie mam Artur a nie Darek.
Nadal jednak nie odpowiedziałeś mi na pytanie kim takim jesteś na tym forum????????, samozwańczo wykreowałeś się na wielkiego cromaniaka, dzięki swoim bzdurnym i bezsensownym wątkom.
Nie odbieraj mojego postu jako gafa, moje działanie było jak najbardziej zamierzone.
I wcale nie zależy mi na Twoim przebaczeniu.
Pozdrawiam
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 05.11.2005 22:27

archie napisał(a):bravo!!!
(- 5) za umiejetnośc posługiwania sie "Kalendarzem wyjazdowym", ale przeciez dla ciebie "własciciela" tego forum to żaden problem. Ten minus to za nieumiejetność czytania bo na imie mam Artur a nie Darek.
Nadal jednak nie odpowiedziałeś mi na pytanie kim takim jesteś na tym forum????????, samozwańczo wykreowałeś się na wielkiego cromaniaka, dzięki swoim bzdurnym i bezsensownym wątkom.
Nie odbieraj mojego postu jako gafa, moje działanie było jak najbardziej zamierzone.
I wcale nie zależy mi na Twoim przebaczeniu.
Pozdrawiam

Więc zamierzenie nazwałeś mnie palantem i to podtrzymujesz?
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 05.11.2005 22:31

przecież juz to napisłaem
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 05.11.2005 22:37

archie napisał(a):przecież juz to napisłaem

Dziekuję za potwierdzenie Arturze z leśnego osiedla gdzie sikorek wiele.
Przy platonie pisze croentuzjasta nie cromaniak.
Nie ma tam nic o wielkości.Lubię Chorwację.Lubię to forum.Lubię pewnych ludzi z tego forum.Mam dużą ilość postów ,ale nie chce mi się juz zmieniać nika.No chyba ,ze ogół będzie za to zmienię. :wink:
A tak wogóle o co ci chodzi?
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 05.11.2005 23:01

Przegiąłeś tym wpisem - http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9397
a przy platonie jest jak byk "cromaniak", widzisz jak słabo znasz siebie, a oceniasz innych.
I o to m.in mi chodzi.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 05.11.2005 23:05

archie napisał(a):Przegiąłeś tym wpisem - http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9397
a przy platonie jest jak byk "cromaniak", widzisz jak słabo znasz siebie, a oceniasz innych.
I o to m.in mi chodzi.

Jeszcze wytłumacz dlaczego przegiąłem i co cię zainspirowało do napisania tego postu.W zamian napiszę ci dlaczego nie jestem cromaniakiem.
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 05.11.2005 23:15

wcale mnie to nie interesuje.
DJ Bobo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DJ Bobo » 05.11.2005 23:16

archie napisał(a):wcale mnie to nie interesuje.

No to jeszcze napisz przepraszam.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone