Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto to był ?!!!! KRK.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wozka
Turysta
Kto to był ?!!!! KRK.

Nieprzeczytany postnapisał(a) wozka » 27.08.2003 17:59

21.08.2003. godz. około 23,00 - miasto KRK ( wyspa KRK) okolice zatoczki tej z knajpką. Z jednego z domów przy tej ulicy trzech chłopakow wyniosło zupełnie nagą dziewczynę (Polka jak sie okazało), jeszcze na odchodne dokonali "sexpoprawki" na oczach nielicznych już przechodniów. Dziewczyna prawdopodobnie byla pod wpływem poniewaz nie broniła sie w żaden sposób. Później ci chłopcy głosno komentowali oczywiście śmiechem i wrzaskiem że POLAND to ....... . Nadmieniam, że ja tego osobiście nie widziałem, dowiedziałem sie dopiero rano od znajomego który całe zajscie widział osobiście. Facet nieco starszy i bał sie interweniować w obawie że ich trzech a on jeden. Przykre. ..... czyzby jakaś k..... zachciała zwiedzac CRO. ? Forsy jej zabrakło ? , to jej ulubione zajecie ? ....... ???????
jaś

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaś » 27.08.2003 20:26

Przecież tego k ...... jest wszedzie pełno. Zgroza, ze zaraz i na CRO Polka bedzie kojarzona z klasyczna k ... . No cóż zrobić. Szkoda, ze nie rozpoznałeś danych osobistych. Zapewne po powrocie do domciu rodzicom powiedziała że wszystko jest ok, ze było cudownie, towarzystwo przemiłe :))))) .............. a moze jej na bilet zabrakło i musiała "zapracować", tylko czy aby zapłacili ?
Zenek

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zenek » 27.08.2003 20:31

O co wam chodzi każdy ma inny sposób na wakacje!jedni lubią rybki inni akwarium.Grunt to uciecha.Myślicie że tak ROBIĄ tylko Polacy pojedźcie do Hiszpanii tam dopiero można zobaczyć!Co to kółko rózańcowe?a może dewotki?
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 28.08.2003 16:13

wozka napisał(a):21.08.2003. godz. około 23,00 - miasto KRK ( wyspa KRK) okolice zatoczki tej z knajpką. Z jednego z domów przy tej ulicy trzech chłopakow wyniosło zupełnie nagą dziewczynę (Polka jak sie okazało), jeszcze na odchodne dokonali "sexpoprawki" na oczach nielicznych już przechodniów. Dziewczyna prawdopodobnie byla pod wpływem poniewaz nie broniła sie w żaden sposób. Później ci chłopcy głosno komentowali oczywiście śmiechem i wrzaskiem że POLAND to ....... . Nadmieniam, że ja tego osobiście nie widziałem, dowiedziałem sie dopiero rano od znajomego który całe zajscie widział osobiście. Facet nieco starszy-podgladacz :?: :?: :?:

Przykro tego sluchac powinien odpowiadac za nie udzielenie pomocy,czy za brak wezwania policji-skad zaraz takie przypuszczenie ,moze zostala zgwałcona, zaraz przypuszczenie ze dorabia sobie ,to tylko moze wyjsc od takich facetow co pisza te obrzydliwe opinje.Mezczyzna i bał się :?: Obrzydzenie mnie bralo jak to czytalam. i te komentarze ja myslalam ze Polacy to dzentelmeni jak mam was teraz nazwac. :?: :?:
Moze sie sami okreslicie
najlepiej jakby was nie bylo na FORUM,

i bał sie interweniować w obawie że ich trzech a on jeden. Przykre. ..... czyzby jakaś k..... zachciała zwiedzac CRO. ? Forsy jej zabrakło ? , to jej ulubione zajecie ? ....... ???????

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone