Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto nie był?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bonar
Cromaniak
Kto nie był?

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.08.2007 17:22

Witam
Temat - "Kto nie był" - założyłem tylko dlatego, że późnym majem dałem się skusić na wyjazd do Grecji (Olimpic Beach-nie jestem zachwycony+wycieczki fakultatywne) i teraz pozostało mi tylko czytanie relacji i radować się Waszymi radościami. Następny urlop na 100% w Chorwacji, ale tym razem ponownie Istria.
Pozdrawiam wracających a wyjeżdżającym życzę miłego wypoczynku i dużo wrażeń.
pozdrav :hut: :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 16.08.2007 17:25

Bonar, zazdrościć to mi powinieneś, bo startuję za tydzień. Teraz najlepszy okres roku :wink: przygotowania do wyprawy :lol: :wink:
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 16.08.2007 17:30

Zazdroszczę, zazdroszczę ale 2008 to już ja zarządzę w mojej rodzinie!!!
arturo72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo72 » 16.08.2007 20:55

bonar napisał(a):Witam
Temat - "Kto nie był" - założyłem tylko dlatego, że późnym majem dałem się skusić na wyjazd do Grecji (Olimpic Beach-nie jestem zachwycony+wycieczki fakultatywne)

na przyszłość,jeśli Grecja to tylko wyspy ;)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 16.08.2007 21:28

Temat - "Kto nie był" - założyłem tylko dlatego, że późnym majem dałem się skusić na wyjazd do Grecji (Olimpic Beach-nie jestem zachwycony+wycieczki fakultatywne) i teraz pozostało mi tylko czytanie relacji i radować się Waszymi radościami. Następny urlop na 100% w Chorwacji, ale tym razem ponownie Istria.
Pozdrawiam wracających a wyjeżdżającym życzę miłego wypoczynku i dużo wrażeń.

Byłem w tym miejscu w 2000 roku. Potwierdzam, nic interesujacego - szkoda czasu. Dałem się skusić przez żonę. Same nudy
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 16.08.2007 22:24

arturo72 napisał(a):
Temat - "Kto nie był" - założyłem tylko dlatego, że późnym majem dałem się skusić na wyjazd do Grecji (Olimpic Beach-nie jestem zachwycony+wycieczki fakultatywne)

na przyszłość,jeśli Grecja to tylko wyspy ;)

Lecz nie wszystkie ( warte uwagi są ze trzy szt. ) :wink:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone