Cam wersja Totus, ma stopy i za dach i dedykowane punkty od tego jest katalog , fakt że w tym modelu auta ma stopy mocowane za dach , jeśli się ktoś obawia to informuję , że mam w ofercie całkiem niedrogie folie bezbarwną ochronną na lakier , przykleja się ją w miejscach ochrony raz i święty spokój .
Cam'a sprzedałęm klientowi w sklepie w Leżajsku poinformowałem , go o bezpiecznym użytkowaniu ,wytrzymałości , młody chłopak jeździ w kole motocyklowym "wehikuł" więc co nie co wie o mechanice , po kilku dniach przyjechał zadowolony i mi opowiada co on nie woził
... meble na dachu
- prawie 200 kilo
.
Oczywiście Maćku Thule to wysoka półka produktów i cen zarazem też oferuję klientom, Jeśli już wydawać 700 zł to wyłącznie Wingabary super aerodynamiczne i piękne stylistycznie , mało ich widziałem w Rzeszowie na pojazdach ,ale Cama widzę często LP mniej .
Wszystko zależy do czego klient będzie używał ten bagażnik i jak często , większość mówi mi raz w roku rowery przewieźć ...
Maćku w Warszawce masz bogatego klienta , więc Ci się nie dziwię i wierzę że tak jest jak piszesz .
Tych sportowców co wożą na co dzień jest zdecydowani mniej .
Mam tu jednego takiego co jeździ w kole sportowym i mają rowerki z ramą carbonową , rowerek kosztuje 16 tyś zł będzie kupował uchwyt do jego przewozu i z uwagi na ramę mowy nie ma o wożeniu na platformie ,czy Proride , bo niewielki ucisk ramy uszkodzi strukturę carbonu , więc kupuje out ride 561 .
Ale leje ... od wczoraj , powodzie będą jak nic .
Kurcze tak się przyjrzeć , tsunami , trąby powietrzne , gradobicia, trzęsienia , czyżby nie wypełniała się przepowiednia ?
oto fotka jednego użytkownika Forda Mondeo z Leżajska - jego pomysłowość ... mnie rozpier...la zobaczcie jakie obejmy zastosował