Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jeździ z boxem na dachu?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Karol M.
Podróżnik
Re: Kto JeŹdzi Z Boxem Na Dachu?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 18:39

Witam, proszę bardzo o odp. potrzebuję szybko uchwytu na narty. Wiem, że to nie ten dział ale proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź. A więc chciałbym zamówić przez internet uchwyt THULE DELUXE 727.
Mam założone belki aero firmy norauto, czy całość spasuje ?
Z góry dziękuje..:)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 30.12.2012 18:53

demi-duox napisał(a):Ja w sprawie przeworzenia rowerów.
W jakimś programie motoryzacyjnym widziałem jak rowery na bagażniku mocowane były dodatkowo, za ramę, taką poprzeczką, jeden rower do sąsiedniego. Jak się to ustrojstwo nazywa bo próbuję szukać w necie i jakoś bezskutecznie :(
Poprzeczka miała uchwyty na końcu i chyba nawek zamek na klucz.

może coś takiego ?? http://sprzedajemy.pl/thule-adapter-row ... wa,1076361
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 30.12.2012 19:02

Karol M. napisał(a):Witam, proszę bardzo o odp. potrzebuję szybko uchwytu na narty. Wiem, że to nie ten dział ale proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź. A więc chciałbym zamówić przez internet uchwyt THULE DELUXE 727.
Mam założone belki aero firmy norauto, czy całość spasuje ?
Z góry dziękuje..:)

Mam go od ręki dużo tańszy , pasuje do wszystkich alubelek na T montaż , ,czasem tylko można spotkać różne szerokości rowka T i tym samym wsuwek T - uchwyt jest w sklepie na 4 pary i na 6 par nart

W razie czego pisz na meila
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:08

Ok, ale rozumiem, że mogę kupić dowolny uchwyt i spasuje tak? Te belki które mam są identyczne jak thule, ale bez napisu thule :)
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:09

Przynajmniej z wyglądu, a w sklepie gość mówił,że to to samo..
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 30.12.2012 19:14

Karol M. napisał(a):Ok, ale rozumiem, że mogę kupić dowolny uchwyt i spasuje tak? Te belki które mam są identyczne jak thule, ale bez napisu thule :)

Też mam w sklepie belki " jak thul" alubar - od góry zdejmuje się gumkę i tam wsuwa wsuki T po czym z góry przykręca narkrętki

Ten uchwyt pasuje do wszystkich bagażników - belek , bez względu na producenta
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:16

Ok, dzięki, ja też mam właśnie taką gumkę :P Dzięki za pomoc, jak nie spasuje to będe pisał, jeszcze jedno pytanie :http://www.bagazniki.org/product-pol-596-THULE-Deluxe-alu-uchwyt-narciarski-6-par-nart-727.html czy w tym uchwycie jest zestaw do montażu w zestawie ?
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:19

Albo poleć mi właśnie ten uchwyt ale w innym sklepie internetowym, z pewnego żródła, ty nie masz takiego ?
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 30.12.2012 19:27

Karol M. napisał(a):Albo poleć mi właśnie ten uchwyt ale w innym sklepie internetowym, z pewnego żródła, ty nie masz takiego ?

to jest mój sklep - zobacz pod avatarem i mam ten uchwyt - jest o to kompletny uchwyt do nart gotowy do montażu z wszystkimi potrzebnymi elementami i instrukcją w pudełku . Podana cena jest za kpl. czyli 2 szczęki
Produkowane są na 3-4 pary nart i większy 78 cm na 6 par nart .

zobacz film montażowy bardo podobnego uchwytu
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:32

Tak ale uchwyt thule deluxe 727
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 30.12.2012 19:37

Ja nie mam w sprzedaży Thule , sprzedaję zamienniki tańsze ,ale wcale nie mniej funkcjonalne .
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 30.12.2012 19:38

Karol M. napisał(a):Tak ale uchwyt thule deluxe 727

Zgłoś się do mnie, dla Cro rabat 10% na produkty Thule
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:40

Tak rozumiem, ale szczerze mówiąc trochę boję się jechać w Alpy z jakimś "nieoryginalnym" bagażnikiem, mógłbyś mi zaproponować jakiś dobry, sprawdzony sklep..
Karol M.
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol M. » 30.12.2012 19:41

Maćku podaj mi link do twojego sklepu, jesli tylko posiadasz thule deluxe 727, chętnie kupię od cb :)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 30.12.2012 19:49

Karol M. napisał(a):Maćku podaj mi link do twojego sklepu, jesli tylko posiadasz thule deluxe 727, chętnie kupię od cb :)

Reklama na forum jest zakazana, pisz na GG lub maila, ew szukaj, gdzieś kiedyś link był
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko