maniusc napisał(a):A jak w końcu automatyczne bramki na autostradach w CRO kwalifikują osobówki z boxem?
potwierdzam, jechałem kilka dni temu z boxem i płaciłem jak za zwykła osobówkę
FUX napisał(a):To Thule od Ciebie, działa za landryną jak spojler.
Syf spod kół jest skierowany za auto daleko za tylną szybę.
Rowery w miarę czyste nawet po wycieczce na nawierzchni lastriko objazdami w okolicach Plitvic.
Niezdecydowanym centusiom polecam; inwestycja na wiele lat.
Feanor napisał(a):Maciek1956 napisał(a):Atlantis 200 jest faktycznie trochę mniejszym ........
Dzięki za wyjaśnienia...
Skłaniam się ku Thule z powodów które wymieniłeś ( cena trochę boli i o 2 lata gw mniej ) ale z drugiej strony za jakość trzeba płacić
Co do belek z N. to po zmontowaniu całości na dachu sprawdzę jak wszystko pasuje
Feanor napisał(a):Kupiłem Thule Atlantisa i nie żałuję.
Jeżeli ktoś się zastanawia czy dołożyć trochę kasy do markowego produktu ( tak jak ja ) to odpowiedź jest jedna - lepiej dołożyć!!! i mieć spokój.
PETERENZO napisał(a):Feanor napisał(a):Kupiłem Thule Atlantisa i nie żałuję.
Jeżeli ktoś się zastanawia czy dołożyć trochę kasy do markowego produktu ( tak jak ja ) to odpowiedź jest jedna - lepiej dołożyć!!! i mieć spokój.
To, że Thule jest fajny i nie żałujesz, że go kupiłeś to zrozumiałe.
Dlaczego jednak tak jednoznacznie twierdzisz, że "lepiej dołożyć" i mieć markowy? Czy masz jakieś doświadczenia z boxami niemarkowymi? Co to za przewaga, za którą warto zapłacić 2 lub 3 razy więcej? Co Cię skłoniło, żeby zapłacić więcej?
PS. Jestem właścicielem "niemarkowego" boxa.
FUX napisał(a):Na emeryturę się na razie nie wybieram...
A z ciekawostek to dzisiaj miałem delikatną wyj... na bajku.
Na szczęście bez takich konsekwencji, jak u Ciebie.
Obite, starte dłonie, zdarte kolano i kilka palcy, trochę siniaków.
Na prostej drodze, bo sobie z Żoną pogadać chciałem...
Haweł napisał(a):peyter napisał(a):Hej
Czy na promie liczą wysokość auta razem z boxem? Bo widzę że są różne opłaty. Np za auto do 1.8 m, oraz powyżej 1.8 m. A wiec bez boxa nie przekroczę, z boxem owszem
Gdzie dokladnie plyniesz promem ?
peyter napisał(a):Haweł napisał(a):peyter napisał(a):Hej
Czy na promie liczą wysokość auta razem z boxem? Bo widzę że są różne opłaty. Np za auto do 1.8 m, oraz powyżej 1.8 m. A wiec bez boxa nie przekroczę, z boxem owszem
Gdzie dokladnie plyniesz promem ?
Planuje ze Splitu do Vela Luka
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko