W dobrym bucie można kopać ......
Plastik na mrozie strzeli ,a to przeważnie wtedy jeżdżą na narty. złodziej to wie .......
Ale wkurza Cię ,że ktoś jeszcze się zna na rzeczy , to czuć
auto_gt napisał(a):Ale wkurza Cię ,żę ktoś jeszcze się zna na rzeczy , to czuć .
FUX napisał(a):auto_gt napisał(a):Ale wkurza Cię ,żę ktoś jeszcze się zna na rzeczy , to czuć .
Myślę, że w tym "technicznym" wątku wycieczki osobiste są nie na miejscu.
Mogę Ci powiedzieć jedno. Na podstawie Twoich wpisów określę Cię jako handlarza, a Maćka jako handlowca...
Różnica subtelna, ale jednak ogromna.
FUX napisał(a):auto_gt napisał(a):Ale wkurza Cię ,żę ktoś jeszcze się zna na rzeczy , to czuć .
Mogę Ci powiedzieć jedno. Na podstawie Twoich wpisów określę Cię jako handlarza, a Maćka jako handlowca...
scrapp napisał(a):
Tak przy okazji z innej beczmi pytanie do Macka1956 o GV, czy jeździsz nia do CRO? Jak z komfortem, szczególnie chodzi mi o hałas, na trasie?
FUX napisał(a):Myślę, że nie było to bez przyczyny.
Mam pogodną naturę.
szakal36 napisał(a):Odświeżę nieco temat. Mam problem z box-em Bermude 930. Gdy jest posty otwiera i zamyka się bez problemów. Problemy zaczynają się gdy box jest załadowany. Można go otworzyć, ale problem jest z zamknięciem. Czy ktoś z was napotkał coś takiego w swoich kufrach i co może być tego powodem?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko