a to cenna informacja z tym aeroskin,
wyjazd dopiero w sierpniu wiec poczekam. Jakbyś tylko mógł sprawdzić jaki ma być kit. dzięki
pozdrav
bracik001 napisał(a):Witam,
Maćku, czy po zmianie na inne belki, będę musiał również zmieniać zestawy na narty i rowery? Mam takie wsuwane na belkę. Czy te systemy są kompatybilne między sobą?
Slick napisał(a):
Co sądzisz o takiej konfiguracji:
Thule Rapid System 754, belka WingBar 961, Zestaw dopasowujący 1427, Thule One Key System 4 wkładki.
Taki zestaw proponuje mi konfigurator na stronie THULE. Czy jest to najwyższa półka - czy może coś byś zmienił.
barti75 napisał(a):Slick napisał(a):
Co sądzisz o takiej konfiguracji:
Thule Rapid System 754, belka WingBar 961, Zestaw dopasowujący 1427, Thule One Key System 4 wkładki.
Taki zestaw proponuje mi konfigurator na stronie THULE. Czy jest to najwyższa półka - czy może coś byś zmienił.
Slick mam taką konfigurację jaką chcesz kupić( różnica inny box bo u mnie Thule Dynamic 800)ale reszta, może nie identyczna bo inne auto ale stopki mam 754, belki WingBary ale dłuższe bodajże 135cm i powiem Ci że belki wingbary w porównaniu do standardowych alu też thule są zdecydowanie cichsze (kupione dzięki sugestii kolegi Macieja i sprawdzone osobiście przeze mnie, w poprzednim aucie miałem zwykłe alu thule i te WingBary są naprawdę cichsze), więc jak zakupisz to co wymieniłeś będziesz napewno zadowolony.
PS
Maćku czy pieniądze dotarły??
bracik001 napisał(a):Witam Maćku,
Potwierdzają się Twoje informacje, że AutoMaxi nie ma stóp do mojego samochodu. Jestem zmuszony do zakupu nowego systemu
Czy mogę prosić o informację z numerami kitów, belek itp bym wiedział czego szukać? Sprzedawców mój samochód wprowadza w zakłopotanie Nie potrafią udzielić mi konkretnej informacji co mam kupić. Będę musiał sam powiedzieć co chcę kupić lub co mają mi sprowadzić.
Pozdrawiam
Andrzej
auto_gt napisał(a):
Kupując markowe będziesz miał pewność ,że w przysżłości nie spotka Cię problem z uchwytami w kolejnym nowym samochodzie .
bracik001 napisał(a):auto_gt napisał(a):
Kupując markowe będziesz miał pewność ,że w przysżłości nie spotka Cię problem z uchwytami w kolejnym nowym samochodzie .
Dziękuję za szybką odpowiedź Jak kupowałem AM też mnie zapewniano, że przy zmianie samochody konieczna będzie zmiana tylko kitu
Ponieważ mam bagażnik na narty wsuwany do aluminiowych belek, muszę mieć takie belki by nie zmieniać bagażnika na narty, czyli AL z profilem "T" (ale zrobiłem się ostatnio mądry w temacie).
Jeśli mogę prosić o ofertę na taki zestaw (Al z "T") to będę wdzięczny Rozumiem, że można by u Ciebie zamówić ?
Pozdrawiam
Andrzej
auto_gt napisał(a):Zawsze może sobie belki 125 cm zamiast 110 założyć i po kłopocie , tylko kto i poci jeździ z belkami non stop ? te krótsze belki są potów zęby hałas zminimalizować a owal belki dodatkowo wycieszą .Belki 125 są funkcjonalniejsze można box i uchwyt do nart założyć , jak kto woli -
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko