no tak ale to już nie przedział cenowy 1000 zł więc nie podawałęm dalej .
srebrne sa tańśze , czarny metalik to kilka stówek więcej .
FRESH PL napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie. Ostatnio w norauto zamówiłem belki jednak nie zauważyłem jaką mają nośność. Są produkowane przez norauto. Za cały zestaw belki+kit zapłaciłem 389zł. Jak myślicie jaką mogą mieć nośność. Dziś sprawdziłem jaką naśność ma dach w moim aucie i jest to 75kg. Skoro belki to ok 5 kg, box ok 18 kg, to na ładunek zostaje ok 53kg (jeśli do baxa można załadować75kg) nie myślicie że to trochę za małoo
FRESH PL napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie. Ostatnio w norauto zamówiłem belki jednak nie zauważyłem jaką mają nośność. Są produkowane przez norauto. Za cały zestaw belki+kit zapłaciłem 389zł. Jak myślicie jaką mogą mieć nośność. Dziś sprawdziłem jaką naśność ma dach w moim aucie i jest to 75kg. Skoro belki to ok 5 kg, box ok 18 kg, to na ładunek zostaje ok 53kg (jeśli do baxa można załadować75kg) nie myślicie że to trochę za małoo
Blady82 napisał(a):Panowie ile średnio zwieksza się spalanie przy boxie jedni mówia 0.5 l inni nawet podają 3 litry.Posiadam box Thule Excellence i teraz zastanawiam sie jak to ma się do tych wartości.Przyjmuje prędkość 130km/h.Generalnie jadąc ostatnio w Polsce autostradą chwilowe spalanie przy 150km/h pokazywalo mi w granicach 8 litrów wie tragedii nie było jednak to było chwilowe
Maciek1956 napisał(a):Rysiu - tylko oczekiwać pytania - o ile zwiększa się zużycia paliwa przewożąc helikopter na dachu :wink:
Maciek1956 napisał(a):Rysiu - tylko oczekiwać pytania - o ile zwiększa się zużycia paliwa przewożąc helikopter na dachu
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko