....fly- mam pytanie do Ciebie jak rowniez do pozostalych forumowiczow w temacie ktory dot; ciszy boxu dachowego,bo ja jakos nie moge dojsc z tym gownem do ladu. W Twoim poscie piszesz cyt; "2. do 150 box-u nie słychać wogóle powyżej hałas znośny,
3. duże znaczenie ma odpowiednie położenie boxa na dachu, czasem 5 cm w jedną czy drugą stronę ma duże znaczenie dla komfortu (ciszy)"- otoz ja nie zaduzo kombinowalem z jego polozeniem i moze to jest tez glowna przyczyna ale box jest dosc dobrej jakosci i firmy a slychac zaczyna go byc juz przy powiedzmy 60-70kmh...przy 150 to juz dobrze gwizdze,a wszystko powyzej no to mozesz sobie wyobrazic....efekt tego jest taki ze rok temu wracalem z Dubrownika,od startu na autostardzie za Dubrownikiem do domu w Wiedniu jechalem 8,5h....ale poprzez ten cholerny box to po zakonczeniu podrozy moj sluch byl w podobnym stanie jak po 2h kocercie AC/DC....czy mozesz mi Ty ewent ktos kto jest bardziej doswiadczony z tematem "dachbox" podac jakis pomysl jak moge to zmienic??? bede szalenie wdzieczny- z gory dzieki .