Witam a ja ruszam jutro w traske po raz 5 do cro ale 1 raz z boxem a zapodalem sobie taki THULE z tego wzgledu ze nastapila zmiana autka z Renault Espace na Lagunke Grandtour i troche malo mjejsca sie zrobilo a jak wroce podziele sie wrazeniami
Torac napisał(a):kowaw napisał(a): troche malo mjejsca sie zrobilo a jak wruce podziele sie wrazeniami
Wróć szczęśliwie
Ps. Bardzo ładny kuferek. Co to za model
kowaw napisał(a):Witam a ja ruszam jutro w traske po raz 5 do cro ale 1 raz z boxem a zapodalem sobie taki THULE z tego wzgledu ze nastapila zmiana autka z Renault Espace na Lagunke Grandtour i troche malo mjejsca sie zrobilo a jak wroce podziele sie wrazeniami
FUX napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Jadę 4 raz do CRO. Za każdym razem wypożyczam BOX z bagażnikiem. Koszt za 16 dni = 300 zł.
No to juz miałbyś swój...
FUX napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Jadę 4 raz do CRO. Za każdym razem wypożyczam BOX z bagażnikiem. Koszt za 16 dni = 300 zł.
zonatyfacet1 napisał(a):FUX napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Jadę 4 raz do CRO. Za każdym razem wypożyczam BOX z bagażnikiem. Koszt za 16 dni = 300 zł.
i następny grat w garażu??? wolę wypożyczyć
filip122 vel Darek napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):FUX napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):Jadę 4 raz do CRO. Za każdym razem wypożyczam BOX z bagażnikiem. Koszt za 16 dni = 300 zł.
i następny grat w garażu??? wolę wypożyczyć
Spokojna głowa mam duży garaż , dom piwnice , budynek gospodarczy , wiec nie ma problemu z przechowywaniem , a po za tym do boxa włożyłem po sezonie główne rzeczy campingowe , wiec robi jako skrzynie z campingowym sprzętem .
kowaw napisał(a):Torac napisał(a):kowaw napisał(a): troche malo mjejsca sie zrobilo a jak wruce podziele sie wrazeniami
Wróć szczęśliwie
to jest Thule Spirit 780 kolor karbon no i ma tam troche jakis bajerow ale ogolnie wlasnie design jest gites
Bimbasz napisał(a):kowaw napisał(a):Torac napisał(a):kowaw napisał(a): troche malo mjejsca sie zrobilo a jak wruce podziele sie wrazeniami
Wróć szczęśliwie
to jest Thule Spirit 780 kolor karbon no i ma tam troche jakis bajerow ale ogolnie wlasnie design jest gites
Też mam taki Thule Spirit 780 Black, mogę powiedzieć ze po zamontowaniu na dach i jeździe mieskiej zapomniałem ze mam box na dachu, dopiero przy prędkościach większych od 140, delikatnie przypomniał że jednak jest na dachu, do tego mam belki Whispbar'a i całość jest bardo cicha.
Box naprawdę godny polecenia, ale ma jedną wadę nie jest tani.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko