Sonti napisał(a):Witam,
Maciek1956 a co powiesz o jakości boxu Thule Spirit 780.
Sonti
Ewa Zuber napisał(a):Pytanie do maciek1956
KUFER THULE - OCEAN 80
Wymiary kufra: 133x86x37cm
Pojemność: 320 litrów
Ładowność: 50 kg
Centralny zamek wielopunktowy.
Cena w promocji 599,99.
Co sądzisz o tym produkcie
Sonti napisał(a):Dzięki - właśnie kupiłem i już się bałem że zrobiłem głupstwo.
Sonti
maciek1956 napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Pytanie do maciek1956
KUFER THULE - OCEAN 80
Cena w promocji 599,99.
Jeden z podstawowych modeli Thule, obecnie bardzo dobra cena, poprzednia ponad 800 zł. Odpowiednik Juniora 320 , cena ok 350 zł, ale Ocean zecydowanie mocniejszy, trwalszy. W niektórych autach wadą będzie otwieranie od tyły.
Polecam
Bodzio napisał(a):maciek1956 napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Pytanie do maciek1956
KUFER THULE - OCEAN 80
Cena w promocji 599,99.
Jeden z podstawowych modeli Thule, obecnie bardzo dobra cena, poprzednia ponad 800 zł. Odpowiednik Juniora 320 , cena ok 350 zł, ale Ocean zecydowanie mocniejszy, trwalszy. W niektórych autach wadą będzie otwieranie od tyły.
Polecam
A czy Thule Defender mocno odbiega jakością i aerodynamiką od OCEANA 80? (wymiary prawie identyczne równiez otwierany od tyłu)
maciek1956 napisał(a):Bodzio napisał(a):maciek1956 napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Pytanie do maciek1956
KUFER THULE - OCEAN 80
Cena w promocji 599,99.
Polecam
A czy Thule Defender mocno odbiega jakością i aerodynamiką od OCEANA 80? (wymiary prawie identyczne równiez otwierany od tyłu)
Bardzo małe różnice, głównie montażowe, jakość i gwarancja taka sama.
maciek1956 napisał(a):Sonti napisał(a):Dzięki - właśnie kupiłem i już się bałem że zrobiłem głupstwo.
Sonti
Będziesz zadowolony.
Szkoda,że nie dałeś znaku, że chcesz to cacko kupić, u mnie dla wszystkich Cromaniaków rabaty.
maciek1956 napisał(a):Sonti napisał(a):Dzięki - właśnie kupiłem i już się bałem że zrobiłem głupstwo.
Sonti
Będziesz zadowolony.
Szkoda,że nie dałeś znaku, że chcesz to cacko kupić, u mnie dla wszystkich Cromaniaków rabaty.
maciek1956 napisał(a):Ps 1. pamiętaj o prędkościach jakie chcesz rozwijać i odpowiednio dobierz box, nie kuś się niską ceną.
2 lata temu miałem upartego klienta, też Honda, kupił box za ok 600 zł i bagaż nadał spedycją do Polski. Bardzo śmiał się z siebie, jakie oszczędności poczynił.
maciek1956 napisał(a):Ps 2. jeśli nie będziesz przekraczał 130 km/h jest spory wybór boxów o dużej pojemności w cenie do 700 zł, ale......
.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko