Cze!
Na Alhambrze cisza, nawet same belki kanciaste thule, na S-maxie głośno od 130 (same belki)
pozdro
fly
...i jeszcze na honda city głośno od 100.
kondi napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Kiedyś miałem belki kwadratowe. To był koszmar. Zaczynały wyć przy 100 km/h a przy 120 km/h to już była masakra. Odpuść sobie, na długie podróże weź aero, nawet jeśli mają być używane raz na rok.
Same belki tak wyły czy z zamontowanym boxem?
Slavko1974 napisał(a):Same wyły. Z boxem mniej ale niewiele. Auto Laguna 3
kondi napisał(a):Super. Octavia HB?
cronaturki napisał(a):kondi napisał(a):Super. Octavia HB?
Owszem. W tym roku jeszcze HB, za rok będzie coombi i trzeba bedzie wymienić mocowania belek z tych mocowanych do dachu na te mocowane do relingów. Pozdrav
kondi napisał(a):cronaturki napisał(a):kondi napisał(a):Super. Octavia HB?
Owszem. W tym roku jeszcze HB, za rok będzie coombi i trzeba bedzie wymienić mocowania belek z tych mocowanych do dachu na te mocowane do relingów. Pozdrav
Właśnie mi przyszły dziś Wingbary Thule. Będę testował w tygodniu i zobaczymy. Oryginalny, nowy bagażnik SKODA się zupełnie nie sprawdził. Od 55km/h był okrutnie głośny na Octavii HB '16 przed FL. Z boxem nie próbowałem, bagażnik oddałem do autoryzowanego salonu.
endriu napisał(a):Może ma ktoś taki zestaw: Kia Ceed II kombi relingi zintegrowane i antena płetwa, bagażnik dachowy Inter Pack Quiet 105L Kia Ceed II i box ....... no właśnie - jaki box ? Potrzebuję konkretnych podpowiedzi od osób które mają boxy na takim aucie i z takimi belkami bo przeważnie box w takim układzie opiera się o antenę.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko