Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jedzie z naklejką Cropl?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kolsut45
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kolsut45 » 18.07.2007 20:19

..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił :( czy ktoś mi pomoże :?:
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 18.07.2007 20:53

wróciłem w niedzielę z Cro i spotkałem tylko jednego kolegę z naklejką , a on przez cały swój pobyt nie widział żadnej naklejki. 8O 8O 8O
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 19.07.2007 09:39

kolsut45 napisał(a):..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił :( czy ktoś mi pomoże :?:

Proszę bardzo - cytat z Opala,który od zeszlego juz roku robi dobrą "nalepkową" robotę na forum

Moi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Naklejki będą identyczne jak zeszłoroczne - to znaczy na niebieskim tle . Cena również zostaje bez zmian - 6 zł/sztuka + 5zł koszty przesyłki (polecony priorytet)
Zasady nabywania takich nalepek są identyczne jak w poprzednim sezonie: Osoby zainteresowane prosze o kontakt meilowy (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). W tytule e-meila piszcie "Naklejka Cro", natomiast w treści dokładny adres do wysyłki oraz ilość zamawianych naklejek. W wiadomości zwrotnej otrzymacie numer konta do dokonania wpłaty. Przesyłki będę wysyłał raz w tygodniu - zawsze w poniedziałki począwszy od 26.03.2007.

Opal

:papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 09:43

hrehor napisał(a):wróciłem w niedzielę z Cro i spotkałem tylko jednego kolegę z naklejką , a on przez cały swój pobyt nie widział żadnej naklejki. 8O 8O 8O

Hrehor... ja jadę aż z dwoma
1. cro.pl
2. bulgaricus.com
I co z tego :?: Będę w Grecji :lool:
kolsut45
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kolsut45 » 19.07.2007 16:43

wojan napisał(a):
kolsut45 napisał(a):..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił :( czy ktoś mi pomoże :?:

Proszę bardzo - cytat z Opala,który od zeszlego juz roku robi dobrą "nalepkową" robotę na forum

Moi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Naklejki będą identyczne jak zeszłoroczne - to znaczy na niebieskim tle . Cena również zostaje bez zmian - 6 zł/sztuka + 5zł koszty przesyłki (polecony priorytet)
Zasady nabywania takich nalepek są identyczne jak w poprzednim sezonie: Osoby zainteresowane prosze o kontakt meilowy (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). W tytule e-meila piszcie "Naklejka Cro", natomiast w treści dokładny adres do wysyłki oraz ilość zamawianych naklejek. W wiadomości zwrotnej otrzymacie numer konta do dokonania wpłaty. Przesyłki będę wysyłał raz w tygodniu - zawsze w poniedziałki począwszy od 26.03.2007.

Opal

:D wielkie dzięki mam nadzieję że do 29 -07 ja dostanę i będę kolejnym ktorego będziecie mogli spotkać z naklejką :)
darek5w
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek5w » 21.04.2008 11:38

Witam jak ją zamówić?
kolsut45
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kolsut45 » 21.04.2008 11:57

kolsut45 napisał(a):
wojan napisał(a):

Opal

:D wielkie dzięki mam nadzieję że do 29 -07 ja dostanę i będę kolejnym ktorego będziecie mogli spotkać z naklejką :)
:( ze smutkiem stwierdzam że przez 10 dni pobytu dodam że dużo się przemieszczalem...nie spotkałem nikogo z taka naklejką...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.04.2008 12:07

darek5w napisał(a):Witam jak ją zamówić?

Darek :!: Pierwszy post na forum i od razu podpadłeś :lol:
Opal napisał(a):Moi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.

Wystarczyło spojrzeć post wyżej :P

Pozdrav :papa:
andrew_g
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrew_g » 21.04.2008 12:52

Witam wszystkich,
Ktokolwiek chce - wysyłam "nalepkę" CRO :lol: PL - do wydruku w kolorowym formacie w pliku doc
Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pzdr
Andrzej
kuczi74
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuczi74 » 21.04.2008 17:03

Nalepe już mam i zabieram się do oklejania bryki.
Zielone Mitsubishi Colt.będę śmigał początek lipca Korćula i Omiś.
:hut:
Gandaliela
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gandaliela » 23.04.2008 18:16

Witam serdecznie.Jedna naklejka jexdzi non stop po Trogirz i okolicy na naszym aucie.Chlop jexdzi więc ją wszędzie widać.
A przy okazji-czy ktoś ma może dane ilu Polakow wjeżdza rocznie do Cro?
smoki
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smoki » 23.04.2008 18:32

W tym roku pierwszy raz oklejeni. Będzie nas można upolować w okolicach Makarskiej a konkretniej Podgora oraz okolice .
Ostatnio edytowano 24.04.2008 15:48 przez smoki, łącznie edytowano 1 raz
cro_hrubek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro_hrubek » 24.04.2008 07:40

Nasza naklejka będzie widoczna w okolicach Makarskiej (konkretnie Promajna) i nie tylko :D
Start 21 lipca z południowo-wschodniej Polski.
Widoczność naklejki na drogach Cro gwarantowana do 6 sierpnia :D
korfu01
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) korfu01 » 24.04.2008 19:11

Mój Pikuś- czyli Citroen Xsara Picasso juz bryka po Częstochowie i okolicach z naklejką ale równiez będzie widoczna w okolicach Splitu od 25 czerwca
niezapominajka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) niezapominajka » 26.04.2008 22:35

Tego lata po raz drugi w Chorwacji, po raz pierwszy z naklejką. Błękitny ford c-max, od 1 sierpnia - kierunek Orebic.
Do zobaczenia :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kto jedzie z naklejką Cropl? - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone