kolsut45 napisał(a):..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił czy ktoś mi pomoże
Moi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Naklejki będą identyczne jak zeszłoroczne - to znaczy na niebieskim tle . Cena również zostaje bez zmian - 6 zł/sztuka + 5zł koszty przesyłki (polecony priorytet)
Zasady nabywania takich nalepek są identyczne jak w poprzednim sezonie: Osoby zainteresowane prosze o kontakt meilowy (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). W tytule e-meila piszcie "Naklejka Cro", natomiast w treści dokładny adres do wysyłki oraz ilość zamawianych naklejek. W wiadomości zwrotnej otrzymacie numer konta do dokonania wpłaty. Przesyłki będę wysyłał raz w tygodniu - zawsze w poniedziałki począwszy od 26.03.2007.
Opal
hrehor napisał(a):wróciłem w niedzielę z Cro i spotkałem tylko jednego kolegę z naklejką , a on przez cały swój pobyt nie widział żadnej naklejki.
wielkie dzięki mam nadzieję że do 29 -07 ja dostanę i będę kolejnym ktorego będziecie mogli spotkać z naklejkąwojan napisał(a):kolsut45 napisał(a):..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił czy ktoś mi pomoże
Proszę bardzo - cytat z Opala,który od zeszlego juz roku robi dobrą "nalepkową" robotę na forumMoi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Naklejki będą identyczne jak zeszłoroczne - to znaczy na niebieskim tle . Cena również zostaje bez zmian - 6 zł/sztuka + 5zł koszty przesyłki (polecony priorytet)
Zasady nabywania takich nalepek są identyczne jak w poprzednim sezonie: Osoby zainteresowane prosze o kontakt meilowy (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl). W tytule e-meila piszcie "Naklejka Cro", natomiast w treści dokładny adres do wysyłki oraz ilość zamawianych naklejek. W wiadomości zwrotnej otrzymacie numer konta do dokonania wpłaty. Przesyłki będę wysyłał raz w tygodniu - zawsze w poniedziałki począwszy od 26.03.2007.
Opal
ze smutkiem stwierdzam że przez 10 dni pobytu dodam że dużo się przemieszczalem...nie spotkałem nikogo z taka naklejką...kolsut45 napisał(a):wielkie dzięki mam nadzieję że do 29 -07 ja dostanę i będę kolejnym ktorego będziecie mogli spotkać z naklejkąwojan napisał(a):kolsut45 napisał(a):..a ja jestem tu od niedawna i nie wiem skąd wziąc taką naklejkę a chętnie bym ją nakleił czy ktoś mi pomoże
Proszę bardzo - cytat z Opala,który od zeszlego juz roku robi dobrą "nalepkową" robotę na forumMoi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Opal
darek5w napisał(a):Witam jak ją zamówić?
Opal napisał(a):Moi Drodzy, informuję wszystkich zainteresowanych zakupem naklejek "Cro.pl" , że podobnie jak w roku ubiegłym tak i w tym będą dostępne.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko