Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jedzie z naklejką Cropl?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 19.05.2007 21:06

Nie jesteś w błędzie, mamy zarezerwowany dokładnie ten apartament od 29.07 - 11.08. Jadę z żoną i dwójką urwisów (18 i 6). Wyjeżdżamy 28.07, także spotkamy się na pewno. Życzymy przyjemnej podróży i do zobaczenia. :lol:

W takim razie chcę Cię uprzedzić, że nas dojedzie mała armia , w sumie 16 osób ( 4 rodziny x 4 ). Ja jadę z mężem i dwójką dzieci, córka 16 lat i syn 7 lat. Z tego wynika, że Śląsk opanuje Pisak :D .
Życzę owocnych przygotowań i do miłego zobaczenia 8) [/quote]
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 19.05.2007 22:50

Ja byłem już w ubiegłym roku - Vrsar ale innych samochodów z naklejką nie widziałem.
W tym roku również z naklejką do Orebića.
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 20.05.2007 11:58

toudee napisał(a):Ja byłem już w ubiegłym roku - Vrsar ale innych samochodów z naklejką nie widziałem.

Ja myślę, że w tym roku dzięki intensywnej pracy Opala będziemy się czuli w Chorwacji jak u siebie. :lol:
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 21.05.2007 14:15

W dniu wczorajszym pierwszy raz dane było mi zobaczyć naklejkę w tzw "realu" jak mawiają inni. Muszę przyznać że robią wrażenie.
A widziałem ją wczoraj na Lagunie Kombi na śląskich numerach SB na pl Biskupim w Krakowie.
Proszę przyznać się czyje było auto.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 21.05.2007 14:26

karol 11 napisał(a):W dniu wczorajszym pierwszy raz dane było mi zobaczyć naklejkę w tzw "realu" jak mawiają inni. Muszę przyznać że robią wrażenie.
A widziałem ją wczoraj na Lagunie Kombi na śląskich numerach SB na pl Biskupim w Krakowie.
Proszę przyznać się czyje było auto.

:D :D Popatrz tutaj

forum/viewtopic.php?t=14032&postdays=0&postorder=asc&start=330

to się dowiesz :D :D :D :papa:
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 21.05.2007 14:37

Guzior napisał(a):U mnie niestety naklejka nie wytrzymała różnicy temperatur. Nakleiłem ją na tylnej szybie i w zimie przy załączonym ogrzewaniu (oczywiście szyby) pozwijała się niestety. Natomiast ta z przodu super. Wytrzymuje myjki ciśnieniowe, myjnie automatyczne i inne ustrojstwa.

u mnie naklejka w lipcu bedize miala rok odkad znalazla sie na tylnej klapie. az zdziwiony jestem jej trwaloscia i brakiem jakicholwiek uszkodzen/utraty kolorow.
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 21.05.2007 16:20

Wojan dzięki za podpowieź. Rozumiem że był to samochód grupy z Bielska Białej, o przepraszam zapomniałem kreseczki ale chyba się nie obrażą. Sam przymierzałem się do drewutni chyba w lutym br ale jakoś się nie udało, a tego wczorajsazego terminu nie wypatrzyłem.
Zwłaszcza że mam bardzo daleko z Mazowieckiej na Łokietka, co zapewne potwierdzą Krakusy.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 21.05.2007 19:59

karol 11 napisał(a):Zwłaszcza że mam bardzo daleko z Mazowieckiej na Łokietka, co zapewne potwierdzą Krakusy.

Och Karol11 wstydź się, wiesz ile do tej pory było imprez w Drewutni. Bardzo dużo. A ty masz tak blisko. A na Twojej ulicy znajdziesz Citroena z naklejką. :D
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 22.05.2007 06:22

Obiedcuje poprawę. Krakuscity proszę o informacje o następnym, ych spotkaniach jeżeli możesz. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Chętnie posłucham o tegorocznych wypadach bo z rodziną obraliśmy w tymroku inny kierunek.
Po raz pierwszy od 7 lat.
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 22.05.2007 20:59

Ewa Zuber napisał(a):
toudee napisał(a):Ja byłem już w ubiegłym roku - Vrsar ale innych samochodów z naklejką nie widziałem.

Ja myślę, że w tym roku dzięki intensywnej pracy Opala będziemy się czuli w Chorwacji jak u siebie. :lol:

W ubiegłym roku też Opal zrobił swoje, a mimo wszystko jakoś nas widać nie było :wink: Ja osobiście widziałem jedno autko na warszawskich numerach jeszcze w Polsce jadąc do granicy w Cieszynie, a później posucha.
W tym roku w sierpniu Pisak zaludni się cro-maniacką bracią.
Do zobaczenia :lol: :lol:
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 22.05.2007 21:04

fokstrot napisał(a):
Guzior napisał(a):U mnie niestety naklejka nie wytrzymała różnicy temperatur. Nakleiłem ją na tylnej szybie i w zimie przy załączonym ogrzewaniu (oczywiście szyby) pozwijała się niestety. Natomiast ta z przodu super. Wytrzymuje myjki ciśnieniowe, myjnie automatyczne i inne ustrojstwa.

u mnie naklejka w lipcu bedize miala rok odkad znalazla sie na tylnej klapie. az zdziwiony jestem jej trwaloscia i brakiem jakicholwiek uszkodzen/utraty kolorow.

I tu masz rację. Myślę, że popełniłem błąd przyklejając ją na szybie z ogrzewaniem. Gdybym przykleił ją na klapie z pewnością przetrwałaby do dzisiaj w nienaruszonym stanie.
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 23.05.2007 08:15

Mam dwa zafoliowane emblematy z CRO jeszcze z poprzedniego roku, pobrałem z forum i odbiłem na drukarce.
Z całą pewnością będą tkwiły za tylną szybą, Honda Accord Sport srebrna, docelowo Brela.
Pozdrawiam wszystkich bywalców tych okolic. Grzegorz. :wink: :lol:
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 23.05.2007 18:35

Oglądałem fotki od Wojan bardzo udane , musiało być fajnie i napewno wesoło, ale może się mylę widziałem tam pana w białej koszulce z napisem Cropl . Była fajowa . Teraz pytanie? gdzie można takowe nabyć :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 23.05.2007 18:39

Andreas napisał(a):Oglądałem fotki od Wojan bardzo udane , musiało być fajnie i napewno wesoło, ale może się mylę widziałem tam pana w białej koszulce z napisem Cropl . Była fajowa . Teraz pytanie? gdzie można takowe nabyć :D

Poczytaj tutaj

forum/viewtopic.php?t=14852&highlight=koszulki+cro+pl
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 23.05.2007 19:31

Poczytałem sobie , różne sa opinie ale uważam , że zależy to od podejścia do tej całej naszej zabawy bo tak to wszystko traktuję . dpbra zabawa i rozmowy z miłymi ludżmi ( nie zawsze ) Koszulka i znaki na aucie to nic innego jak pogłębianie przyjażni między nami. Pozdrav Andreas Posłałem już e-maila do bruna z zapytaniem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kto jedzie z naklejką Cropl? - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone