Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jedzie z naklejką Cropl?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 17.05.2007 15:25

Leszek Skupin napisał(a):
Andreas napisał(a):... powiedz czy lepiej na szybę czy na karoserię nakleić. Pozdr. Kolor auta czerwony. :!: :!: :D

A TU są moje dywagacje na temat przyklejania nalepki cro.pl :D

Pozdrav :papa:

Mam ten sam problem , szyba płaska nawet bardzo a na karoserie ???? może klej zedrzeć lakier? :!: :D może nie uszkodzi co o tym myślicie?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.05.2007 15:30

A czytałeś dalszą dyskusję na ten temat :?: Wyszło, że na blachę ;) i tak zostanie a nalepkę będzie zdzierał następny właściciel pojazdu :lol: a co :!:;)
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 17.05.2007 15:40

A jak rogi się lekko odkleją i w tych miejscach woda z piaseczkim będzie powoli drążyć szparkę i się wkurzysz i usuniesz a tam szok.??? Ha :D Ha.... :!:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.05.2007 15:42

Słyszałem, że te nalepki trzymają się wyjątkowo mocno, natomiast nie slyszałem, żeby ktokolwiek miał z nimi tego typu problemy.
ikai
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikai » 17.05.2007 16:11

Niestety mam złą wiadomośc - naklejka wyjazd przetrzymała natomiast myjni z karczerem nie - i sladu po niej już nie ma, buuuu :cry: Więc ci, którzy sie martwią ze się nie da jej zedrzeć - to służe przykładem ze się da nawet bez zgody i chęci właściciela!
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 17.05.2007 16:27

I co w tym miejscu teraz jest ? mat, rysy , czy ok. :!:
ikai
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikai » 17.05.2007 17:00

Jest w porządku, żadnych rys - jakby tam nigdy nic nie było - a szkoda.... :cry:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.05.2007 17:34

ikai napisał(a):Jest w porządku, żadnych rys - jakby tam nigdy nic nie było - a szkoda.... :cry:

Naklejka nie majątek - można zamówić nową i wróci tam gdzie była :wink: :lol:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.05.2007 19:30

ikai napisał(a):Niestety mam złą wiadomośc - naklejka wyjazd przetrzymała natomiast myjni z karczerem nie - i sladu po niej już nie ma, buuuu :cry: Więc ci, którzy sie martwią ze się nie da jej zedrzeć - to służe przykładem ze się da nawet bez zgody i chęci właściciela!

Mam myjkę wysokociśnieniową, myję auta (moje i żony z naklejkami lata zeszłego roku) min 1 raz w tygodniu. Nigdy nie pomyślałem, aby nie myć miejsca z naklejką, jast ona cały czas na swoim miejscu.
Ps--myjkę mam wyższej klasy, prawie profesjonalną z wysokim ciśnieniem.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 17.05.2007 19:41

maciek1956 napisał(a):
ikai napisał(a):Niestety mam złą wiadomośc - naklejka wyjazd przetrzymała natomiast myjni z karczerem nie - i sladu po niej już nie ma, buuuu :cry: Więc ci, którzy sie martwią ze się nie da jej zedrzeć - to służe przykładem ze się da nawet bez zgody i chęci właściciela!

Mam myjkę wysokociśnieniową, myję auta (moje i żony z naklejkami lata zeszłego roku) min 1 raz w tygodniu. Nigdy nie pomyślałem, aby nie myć miejsca z naklejką, jast ona cały czas na swoim miejscu.

Cały problem obecnie z tym, że ogólnie jest zakaz mycia samochodów na posesji swojego domu i nie tylko. I niestety chcąc nie chcąc wszyscy jesteśmy zmuszeni do korzystania z myjni. :wink:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 17.05.2007 19:54

majeczka napisał(a):
maciek1956 napisał(a):

Cały problem obecnie z tym, że ogólnie jest zakaz mycia samochodów na posesji swojego domu i nie tylko. I niestety chcąc nie chcąc wszyscy jesteśmy zmuszeni do korzystania z myjni. :wink:

Zakaz zakazem, ale mam specjalny odpływ wodu z mycia, nie jest połączony z kanalizacją. Mała oczyszczalnia ścieków sprawę załatwia, 2. beczki zasypane żwirem.
Oczywiście wiem, że takiej możliwości większość niestety nie ma.
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 18.05.2007 07:08

U mnie niestety naklejka nie wytrzymała różnicy temperatur. Nakleiłem ją na tylnej szybie i w zimie przy załączonym ogrzewaniu (oczywiście szyby) pozwijała się niestety. Natomiast ta z przodu super. Wytrzymuje myjki ciśnieniowe, myjnie automatyczne i inne ustrojstwa.
Ewa Zuber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ewa Zuber » 18.05.2007 20:16

Przeglądając forum dopiero teraz :oops: dotarło do mnie, że się chyba :?: spotkamy na terenie Cro. Czy mam rację :?: :?: :?: ( Pisak, apart. Djerek). W każdym bądź razie nasza Astra przybędzie tam 4.08. oczywiście z naklejką Cro.pl.
Jeśli jestem w błędzie - to mnie z niego wyprowadź. :D
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 18.05.2007 21:39

Witam
Między 24 06 a 7 07 bede się kręcił bordową Sieną oczywiście z Cro-nalepką po Makarskiej Riwierze z punktem centralnym w Podacy
Do zobaczenia
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 19.05.2007 12:32

Ewa Zuber napisał(a):Przeglądając forum dopiero teraz :oops: dotarło do mnie, że się chyba :?: spotkamy na terenie Cro. Czy mam rację :?: :?: :?: ( Pisak, apart. Djerek). W każdym bądź razie nasza Astra przybędzie tam 4.08. oczywiście z naklejką Cro.pl.
Jeśli jestem w błędzie - to mnie z niego wyprowadź. :D

Nie jesteś w błędzie, mamy zarezerwowany dokładnie ten apartament od 29.07 - 11.08. Jadę z żoną i dwójką urwisów (18 i 6). Wyjeżdżamy 28.07, także spotkamy się na pewno. Życzymy przyjemnej podróży i do zobaczenia. :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kto jedzie z naklejką Cropl? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone