Do Podgory dojechaliśmy 02.09 i mimo, że wypatrywałam strasznie nie zauważyłam nikogo z naklejką CRO.PL.
ALE MÓJ WOZIK JECHAŁ DUMNIE TAKOWĄ NAKLEJKĄ
Niedzwiad napisał(a):GREG_G napisał(a):ja na swoim mam, aktualnie jestem w Orebič, nie spotkalem żadnej nalepki na trasie
Ja też a tak chciałem poznać kolejnego cromaniaka na żywca
Basiulinek napisał(a):Niedzwiad napisał(a):GREG_G napisał(a):ja na swoim mam, aktualnie jestem w Orebič, nie spotkalem żadnej nalepki na trasie
Poznalbys wielu, gdybys jednak na cro-spotkanie do Orebica przyjechal....
Basiulinek napisał(a):Niedzwiad napisał(a):GREG_G napisał(a):ja na swoim mam, aktualnie jestem w Orebič, nie spotkalem żadnej nalepki na trasie
Poznalbys wielu, gdybys jednak na cro-spotkanie do Orebica przyjechal....
karin74 napisał(a):A może jakieś spotkanie CrO w okolicy Podgory w najbliższym czasie?
Basiulinek napisał(a):karin74 napisał(a):A może jakieś spotkanie CrO w okolicy Podgory w najbliższym czasie?
A to do mnie pytanie?
Ja chętnie.....ale może w Monachium? Mam bliżej...
karin74 napisał(a):Basiulinek napisał(a):karin74 napisał(a):A może jakieś spotkanie CrO w okolicy Podgory w najbliższym czasie?
A to do mnie pytanie?
Ja chętnie.....ale może w Monachium? Mam bliżej...
Dobre,dobre - Monachium, a nie lepiej Croatia?
Przesyłam słoneczne pozdrowienia z przepięknej Podgory
papuga007 napisał(a):my też z naklejką jesteśmy w Trpanj do 15/09 , pozdrawiam wszystkich, mnie też nie udało się nikogo z naklejką spotkać, choć samochodów na "naszych blachach" sporo
tami72 napisał(a):Jak w Monachium,to sie dolacze,mam blisko;-)
Basiulinek napisał(a):Dziewczyny - wypatrujcie cierpliwie!
Tez tak mialam - nic...nic... a potem "sie sypnelo"
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko