Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jedzie z naklejką Cropl?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
artas666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artas666 » 16.06.2013 17:34

Bocian napisał(a):Swego czasu byliśmy w Borku w pięć oklejonych aut i przyjechali goście z Polski w trzy samochody. Pięknie oklejone. I żadna osoba z tych aut się z nami nie przywitała i nie zamieniła słowa na plaży. Nie naklejka robi z człowieka Cromaniaka...

Mam nadzieję, że nie wyglądasz jak pudzian bo może dlatego 8O :papa: :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 17:38

A co takiego odrzucającego jest w wyglądzie Pudziana? :)
artas666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artas666 » 16.06.2013 17:55

Bocian napisał(a):A co takiego odrzucającego jest w wyglądzie Pudziana? :)

bez urazy :) ale może się Ciebie mogli bać :) do pudziana nic nie mam :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 18:30

Bocian napisał(a):
zebik napisał(a):ja chciałem kiedyś nakleić ale pomyślałem, że to obciach bo jak mnie skojarzą z niektórymi to będzie lipa. :D :D

Dlatego ja mam z nickiem, żeby mnie nie zaliczali do klasyków kina SF :mrgreen: :mrgreen:

Ja miałem czyste nakleiłem jakiemuś Chorwatowi na ciągnik - niech ma. :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 20:35

zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):
zebik napisał(a):ja chciałem kiedyś nakleić ale pomyślałem, że to obciach bo jak mnie skojarzą z niektórymi to będzie lipa. :D :D

Dlatego ja mam z nickiem, żeby mnie nie zaliczali do klasyków kina SF :mrgreen: :mrgreen:

Ja miałem czyste nakleiłem jakiemuś Chorwatowi na ciągnik - niech ma. :D

Ja miałem z imieniem i nakleiłem Bobo i Ivo ;)
DamianM
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DamianM » 16.06.2013 20:43

witam.pytanie .jeżeli kogos spotkam z naklejką.to stawiam ja piwo czy ten drugi
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 16.06.2013 20:46

DamianM napisał(a):witam.pytanie .jeżeli kogos spotkam z naklejką.to stawiam ja piwo czy ten drugi

Ty stawiasz dwa piwa ( zimne ) :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 16.06.2013 20:48

artas666 napisał(a):Mam nadzieję, że nie wyglądasz jak pudzian bo może dlatego 8O :papa: :wink:

:mrgreen:

Tylko dlaczego małą literą?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 20:59

DamianM napisał(a):witam.pytanie .jeżeli kogos spotkam z naklejką.to stawiam ja piwo czy ten drugi

Ja stawiam jak napiszesz po polsku :mrgreen:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 16.06.2013 21:16

Bocian napisał(a):

Ja stawiam jak napiszesz po polsku :mrgreen:

Nie męcz chłopaka Bocian :D dobrze że chociaż kropki postawił :D
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 17.06.2013 04:39

Niedzwiad napisał(a):A ja dziś pierwszy raz widziałem przy Lotnisku jak stały sobie dwa samochody z naklejką Cro.pl :D :D
Dziwnie tak bo duże miasto a dopiero dziś pierwsze samochody oklejone. Vectra c beżowa na blachach WB miała dosyć wypłowiałą naklejkę. Domyślam się że zeszło roczna :papa: :papa:

Jak była wypłowiała to na pewno nie zeszłoroczna tylko jeszcze starsza ... moje naklejki tak szybko nie płowieją :hut:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 17.06.2013 15:17

Piter_M napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):A ja dziś pierwszy raz widziałem przy Lotnisku jak stały sobie dwa samochody z naklejką Cro.pl :D :D
Dziwnie tak bo duże miasto a dopiero dziś pierwsze samochody oklejone. Vectra c beżowa na blachach WB miała dosyć wypłowiałą naklejkę. Domyślam się że zeszło roczna :papa: :papa:

Jak była wypłowiała to na pewno nie zeszłoroczna tylko jeszcze starsza ... moje naklejki tak szybko nie płowieją :hut:

A tego to już nie wiem. Nie pytałem. Moje naklejki już śmigają. Jak wypłowieją to dam znać :D
forumka.nika
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) forumka.nika » 21.06.2013 17:32

Ja tez napisalam w sprawie naklejek, tych wewnetrznych.
Bez nicka.
Ale jak zobaczycie czarne mitsubiski asx na blachach z Krakowa to smialo mozecie zagadac.
zibi.s
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi.s » 21.06.2013 18:23

Do mnie doszły na czas :wink:,jutro naklejam a w poniedziałek ruszamy :papa:
ewelka1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewelka1 » 26.06.2013 14:50

My jedziemy 14 lipca od 15-22 lipca będziemy na Hvarze,naklejka jest (seat altea) :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kto jedzie z naklejką Cropl? - strona 22
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone