Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jestem już 10 dni w Chorwacji, byłem w Dubrowniku, Kotorze, Orebicu, Splicie i Trogirze i dopiero dzisiaj udało mi się ujrzeć pierwsze auto (ford mondeo kombi) z naklejką.
Mam nadzieję, że my po raz kolejny będziemy oklejeni
Musze dopiero zakupić nową naklejkę i czekam na powrót dystrybutora
A wyjazd już niedługo ... samochód ford focus/k
Pieniążki wysłane - mam nadzieję, ze dotrze przed wyjazdem. Ruszamy srebrnym focusem z soboty na niedzielę (16/17.08) do Igrane. Nocleg w okolicy Plitwickich Jezior! Udanych wakacji i do zobaczenia na trasie!
Dziękuję za przesyłkę, naklejka dotarła a samochód, który zostanie oklejony to oczywiście jak wcześniej napisałam ford focus kombi w kolorze grafitowym,
pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska na trasie Polska-Węgry-Chorwacja (Płw. Peljesać)
Właśnie naszym oklejonym c-maxem wróciłam z Orebica. Nistety, ani po drodze, ani w zadnej odwiedzanej miejscowosci nie udało mi sie wypatrzyć autka z nalepką , choć trzeba przyznać że rodaków nad Jadranem mnóstwo.
Na trasie do Istrii przez Plitvice, na Istrii i w drodze powrotnej do domu nie widziałem żadnego polskiego auta z naklejką CRO.PL.
Natomiast widziałem w małej wiosce Vinkuran k/Puli jedno auto na rejestracjach chorwackich oklejone naklejką CRO.PL
Był to samochód żony "naszego" rezydenta MIRKO z Puli
A jego oklejone auto spało sobie w garażu
My we wtorek wróciliśmy oklejonym srebrnym focusem kombi z Pagu.
Ani na trasie z/do Polski ani na wyspie ani w okolicach Zadaru, nie namierzyliśmy nikogo z naklejką, choć polskich rejestracji widzieliśmy sporo.