Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto jedzie we wrześniu ???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aakaak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aakaak » 01.09.2005 18:52

simono napisał(a):
Sylwia napisał(a):Witam!
Ja wyjeżdżam 13.09 z Krakowa do Makarskiej.Spędzimy tam tydzień, czyli powrót 21.09. :) Już nie mogę się doczekać :D Pozdrawiam

Czesc, Tez jade 13 lub 14 w okolice Omis - Makarska. Moze sie spotkamy po drodze lub na mijscu :)

pzdr.
simono

my 12 do makarskiej. piszcie jak chcecie sie spotkac 609361926 :)
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 01.09.2005 19:08

Widze ,ze Omis kroluje...tez tam sie wybieram wyjezdzam z Warszawy 17.09
Twiggy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Twiggy » 02.09.2005 07:00

Tez bede w Makarskiej jakos w polowie miesiaca tylko jeszze nie wiem w jakim skladzie dokladnie i czy autem czy z jakims biurem bo sie troche pokrecily sprawy. Po ile wy macie lat? (jesli mozna wiedziec).
aakaak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aakaak » 02.09.2005 07:35

Twiggy napisał(a):Tez bede w Makarskiej jakos w polowie miesiaca tylko jeszze nie wiem w jakim skladzie dokladnie i czy autem czy z jakims biurem bo sie troche pokrecily sprawy. Po ile wy macie lat? (jesli mozna wiedziec).

to super. po 24 i 25. nam tez sie pokrecilo i jedziemy tylko w dwie osoby. mamy wolne dwa miejsca w aucie, moze jestescie chetni!??? a wy w jakim jestescie wieku??
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 02.09.2005 07:50

aakaak.....oprócz fajnej ksywki (naprawde oryginalna), to rozbawiło mnie cos innego:):):)

proponujesz spotkanie Sylwii w makarskiej....hihihi...przenosisz się w czasoprzestrzeni wstecz:):) ona to pisała w....2002 roku:):):)
aakaak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aakaak » 02.09.2005 08:07

antek napisał(a):aakaak.....oprócz fajnej ksywki (naprawde oryginalna), to rozbawiło mnie cos innego:):):)

proponujesz spotkanie Sylwii w makarskiej....hihihi...przenosisz się w czasoprzestrzeni wstecz:):) ona to pisała w....2002 roku:):):)

NIE PATRZYLAM , PISALAM SZYBKO :):):)
Twiggy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Twiggy » 02.09.2005 08:10

Mamy 19- 22 lat. Na 100% jade ja z bratem a trzecia osoba narazie w szpitalu lezy i wlasnie nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy bedzie mogla jechac.
aakaak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aakaak » 02.09.2005 08:25

Twiggy napisał(a):Mamy 19- 22 lat. Na 100% jade ja z bratem a trzecia osoba narazie w szpitalu lezy i wlasnie nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy bedzie mogla jechac.

A TRANSPORT MACIE??? JEDZIECIE W CIEMNO??? I KTOREGO DOKLADNIE?? MY WYJEZDZAMY 11 W NOCY. MOJ TEL. 609361926. MOZEMY SIE SPOTKAC NA PIWKO , BEDZIE RAZNIEJ. :D
morka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) morka » 02.09.2005 08:41

Cześć!
Ja siedzę od 10.09 do 08.10 :) mam 4 tygodniowe kursy żeglarskie w Sukosanie (pierwszy w Zadarze) - na piwko się chętnie wybiorę :)
Pozdrawiam
Piotrek Lewandowski
------------------------------------
MORKA Szkoła Żeglarstwa
www.morka.pl
aakaak
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aakaak » 02.09.2005 08:46

morka napisał(a):Cześć!
Ja siedzę od 10.09 do 08.10 :) mam 4 tygodniowe kursy żeglarskie w Sukosanie (pierwszy w Zadarze) - na piwko się chętnie wybiorę :)
Pozdrawiam
Piotrek Lewandowski
------------------------------------
MORKA Szkoła Żeglarstwa
www.morka.pl

pewnie ze mozemy sie spotkac. wrazie pisz: 609361926
Twiggy
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Twiggy » 02.09.2005 09:10

Transport mamy tylko sie zastanawiamy czy by nie pojechac na jakis zorganizowany wyjazd zeby oprocz nas jacys ludzie jeszcze byli do pogadania i picia wina; )
Nie potrafie jeszcze odpowiedziec na pytanie kiedy dokladnie wyjedziemy to zalezy jak sie rozwinie sytuacja u osoby ktora miala jechac a wyladowala w szpitalu, ale mysle ze miedzy 11- 14 wrzesnia.
Jak sie zdecydujemy jechac autem to w ciemno.
Z przyjemnoscia sie spotkamy z wami na piwo badz wino.
Moj mail jak cos adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ramka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 06.09.2005 00:35

Witam Forumowiczow :))
ja jade z moim chlopakiem juz w srode (7.09). planowo powinnismy byc w Trogirze ale gdzie nas los rzuci-niewiadomo. moze Omis albo Makarska. w kazdym razie gdzies w Chorwacji. jedziemy wczesnie rano z Lubina(k. Legnicy)- zielony golf combi. widze ze juz wielu sie wybiera w te okolice- to super! juz sie nie moge doczekac kiedy ta sroda. po drodze jeszcze Plitvice, wiec nad morzem bedziemy dopiero w piatek.
w razie czego.... do zobaczenia! moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Masło
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Masło » 11.09.2005 22:43

Twiggy napisał(a):Mamy 19- 22 lat. Na 100% jade ja z bratem a trzecia osoba narazie w szpitalu lezy i wlasnie nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy bedzie mogla jechac.

Tym nieszczęśnikiem byłem ja :) Wróciłem do żywych alkoholu mi nie wolno za bardzo pić :( ale 14 Września wyjeżdżamy :D
Kierunek Makarska jak sie nie spodoba to coś pokombinujemy z innymi miejscowościami o których pisaliście na forum.....
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

kto jedzie we wrześniu ??? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone