Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto jedzie do Makarskiej?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Iwan1984
Turysta
Kto jedzie do Makarskiej?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwan1984 » 08.08.2005 21:59

Mam pytanko kto jedzie do Makarskiej lub najbliższej okolicy w terminie od 19.08.2005r do 04.09.2005r, chętnie bym się spotkał z rówieśnikami/rówieśniczkami (21 lat) w celach towarzyskich. Jadę w tym roku z rodziną i pewnie będę się nudził sam, więc chętnie spotkam ciekawych ludzi :)
Jakby co proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam Wszystkich Cromaniaków i do usłyszenia!!!
Iwan1984
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwan1984 » 09.08.2005 13:10

Taka fajna miejscowość i nikogo nie będzie ??? :(
Kruchy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kruchy » 09.08.2005 13:56

Ja jadę 19 sierpnia do Makarskiej i jestem w podobnym wieku co Ty mam 22 lata.
Iwan1984
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwan1984 » 09.08.2005 16:04

Kruchy, podaj e-mail, może się jakoś spotkamy na piwku w Makarskiej?
Z kim jedziesz do Makarskiej i czym? Pozdrawiam Serdecznie i do usłyszenia!!!

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone