napisał(a) acompany » 04.08.2005 11:09
Martini2000 napisał(a):acompany napisał(a):Martini2000 napisał(a):witam
ja tez jade 21.08 - ok. 20.00 chce wkroczyc do Czech (ale jade Autostrada przez Czechy (wygoda a nie kosztuje az tyle - 200 KCS) - BRNO - WIEN, Graz, Maribor,Zagreb, i autostrada na poludnie (do Makarskiej (obok Baska Voda))
Focus KOMBI - ciemny granat - oklejony zolto-blekitnymi napisami i zoltym adresem
www.nobel.com.pl na tylnim zderzaku (charakterystyczny
- moze sie miniemy na trasie
ja jade z zona i jej przyjaciolka (30 , 2 x 29 lat)
Pozdr. ML
P.S. o ktorej wyruszacie ?
Witam Martini,
Ja też wybieram się 21.08 do Baska Voda, tyle tylko że startuje z Bratysławy, więc na miejscu planuje być późnym wieczorkiem. Będziemy tam ( ja plus narzeczona, 29, 27 lat ) 6 dni do następnej soboty. Miejscowość mamy już obcykaną, byliśmy tam z przyjaciółmi w zeszłym roku, więc jak masz jakieś pytania to daj znać (
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ).
Tym razem wygląda na to że jedziemy sami, jak byście szukali wesołego towarzystwa
na wieczorne pifko to chętnie możemy się przyłączyć ?
Cheers,
Arti
Dzieki serdeczne - na pewno skorzystam, jeszcze sie odezwe przed wyjazdem to sie umowimy w jakims konkretnym miejscu (np. poczta - w konkretny dzien ) i zrobimy jakas piane
Pozdr ML
OK, było by fajnie spotkać się z rodakami I trochę porozrabiać hi hi ,
dostęp do netu mam do 12.08, później : Zakopane, Senec pod Bratysławą, wystawka piesków w Bratysławie, Wiedeń i od 21.08 Baska Voda, żeby było łatwiej się skontaktować mogę na prywatnego moje dokładne namiary Ci podesłać, ale nie chcę być zbyt natarczywy więc jak chcesz ?
Jadę Oliwkową Toyotą Avensis Kombi , może ktoś mi podpowiedzieć gdzie mogę znaleźć logo Cro w wersji do druku by oznakować sobie autko.
Dzięki, pozdrawiam,
Arti