napisał(a) duet » 17.07.2006 13:52
RobCRO napisał(a):Bok,
czy ktos korzystal z uslug firmy Retman jesli chodzi o przejazdy na trasie Polska-Chorwacja-Polska? czy mozna zaufac tej firmie? czy nie ma klopotow typu ze sprzedaja wiecej biletow niz miejsc? czy powrot trzeba tez rezerwowac (potwierdzac rezerwacje)? bede wdzieczny za wszelkie opinie.
pozdrav iz Szczecina
Robert
Jestem z nich bardzo zadowolona.
W ubiegłym roku dowieźli nam na miejsce córkę takbezpiecznie i przyjaźnie, że w tym roku zdecydowałam się, żeby córka pojechała z nimi na samodzielne wakacje. Klima była sprawna, autobus najnowszej generacji, fotele przesuwane na boki tak, że przy małej ilości osób można ułożyć sobie z nich leżankę, w autobusie opiekun - jak chcieliśmy żeby podrzuciłi córkę nieco dalej niż przystanek (3 km), to zrobili to bez problemu. Na pół godziny przed dojazdem na miejsce powiadomili ją o tym i dzięki temu dała nam znać telefonicznie kiedy będzie.
W tym roku córka wraca po 2,5 tygodnia i też nie stanowiło to dla Retmana problemu.
Nie wiem jeszcze nic o busie z Katowic, bo w ubiegłym roku córka wracała z nami, a w tym wraca jutro.
Piszę tutaj o firmie z siedzibą w Opolu.